|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Grand Master
|
![]() jedino da ja odem do trafike, tamo uplatim 2 000 dinara i imam ih 'na racun' kod tih QVoucher
i onda kad platim, ja platim 'sa racuna' (t.j. ne izlazim napolje da trazim trafiku kod koje bih platio svoju internet porucenu veceru) inace ko sto rekose gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.07.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pa realno gledano da li u Srbiji trenutno postoji bolje rešenje plaćanje na Internetu?
Koliko imamo alternativa - baš ih i nemamo. Ovaj servis ima svoje prednosti i mane, s tim da mislim da je mane uslovila sama država. Kao što je robu-bobi rekao, u suštini možeš uplatiti kredit pa kupovati na netu kasnije. @ivanhoe Ti iz Beograda, koliko ljudi ima u Srbiji kojima nije svaka pošta ili banka na dohvat ruke. Trafika ima svuda i praktično gde god imaš dopunu za 064 imaš i uplatu za Qvoucher. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sistem naplate u zavisnosti od lokacije | Ekvador | e-Business | 12 | 19. 11. 2010. 10:51 |
Zaposlenje u NSS / Sistem inženjer | Ivan | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 09. 11. 2010. 17:16 |
Prodajlako.com počeo sa radom | srlexic | e-Business | 46 | 23. 03. 2009. 15:48 |
Plugin sistem | bluesman | PHP | 11 | 26. 08. 2006. 19:23 |
Web Operativni Sistem, You OS | Zero-Cool | Opušteno | 2 | 23. 07. 2006. 21:59 |