Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 13.02.2010
Hvala: 14
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Vec nekoliko meseci pokusavam da povecam rejting svog sajta Selidbe011.com
i na razne nacine se dovijam kako da dodjem do kvalitetnih(page rank) a besplatnih linkova ka mom sajtu...da ne treze reciprocni link! PREDLOZITE SAJTOVE NA KOJIMA MOGU DA OSTAVIM LINK Svaki predlog ce dobro doci nadam se da ce i drugi pocetnici imati koristi od ovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dobro radi svoj posao (selidbe) i linkovi će doći
![]() Ili ponudi blogerima besplatnu selidnu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala,
Tvoj savet jeste duhovit ali moras se jace potruditi da bi mi pomogao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() zasto ti ne odgovara reciprocni link ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Dobio sam takav savet, valjda je kod vecine kataloga koji traze reciprocni link slab page rank i onda mi ne povecavaju rejting.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zato sto sam i dosad dobro radio selidbe a ne vidim da pljuste linkovi ka meni...
Zato ako bi radio besplatno za blogere onda vise ne bih mogao da se pohvalim da sam dobro radio selidbe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() vecina ce ti traziti reciprocni link. probaj da se skontas sa firmama/sajtovima/prijateljima iz komplementarne struke i razmeni linkove sa njima. reklamiraj besplatno nekoga u zamenu za besplatnu reklamu
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" xippi za poruku: |
![]() |
#9 | |
Branimir Ivanov
Qualified
Datum učlanjenja: 19.09.2007
Hvala: 62
24 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Citat:
Poslednja izmena od bane06 : 20. 02. 2010. u 02:03. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" bane06 za poruku: |
![]() |
#10 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Dakle ja stvarno mislim da rešenje leži u PR-u, a ne tamo nekim free direktorijumima za razmenu linkova sumnjivog kvaliteta. Meni je recimo to što radiš baš zanimljivo i korisno. I isto kao što su novine i TV pravili priloge o onom "potrčku" što ti sve donese na vrata za 200 dinara, ne vidim zašto ne bi, uz pravi pristup, došlo i do nekog priloga o Selidbama u budućnosti. Blogeri su mi samo pali na pamet kao ciljna grupa sa kojom je najbliže stupiti u kontakt za razliku od novinara, redakcija i sl. Džaba ne mora da znači džaba, može i popust 15% u zamenu za post sa linkom. SEO nije jedino rešenje za dovlačenje poseta i klijenata, neki FB fan page i sl. u tvom slučaju mogao dobro da dođe takođe. FB bar ima svako, pa kad odradiš uspešnu selidbu tutneš klijentu vizitku "postanite naš fan na FB". ![]() Poslednja izmena od mileusna : 20. 02. 2010. u 02:26. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" mileusna za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Backlink trikovi | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 24 | 14. 08. 2010. 15:19 |
Google backlink update | cvele | Marketing i SEO | 1 | 11. 09. 2005. 19:27 |