|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Fora je u tome sto je gospoda iz KG-a otvarala lazne sajtove (farmu sajtova) i kroz te sajtove preko aff programa imali neki procenat pri svakom kladjenju.
To su koristili da "pokriju" rezultate. Npr. ako se kladite na X1, pokrijete "2" preko tih aff sajtova i matematickim proracunom niste na gubitku ako slucajno dodje "2" vec izvlacite ulog. To znaci, da "jurite" favorite u svakoj utakmici, a ako ne-daj-boze dodje rezultat koji ne zelite, uplata preko laznih naloga sa aff sajtova vam vraca investiciju jer vi pri svakoj uplati, kao partner, zaradjujete. Pomnozite sve to sa velikom uplatom i bice vam sve jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ daj objasni ti to malo molim te, da se i ja obogatim, kad je to tako prosto izvesti..
![]()
![]() |
#4 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Pa kako ti nije jasno?
Pomnozis sve to sa velikom uplatom...i eto ti!
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 55
202 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ni meni nije uopšte jasno šta @Goran hoće da kaže.
Ako misliš na onu varijantu sa sigurnim kvotama u više kladionica, za to nisu potrebni nikakvi affiliate linkovi. To ljudi rade i offline.
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Gorane, molim te objasni mi kako si to mislio. Može i u nekoj drugoj temi, da ne pretvorimo ovo u kladioničarsku, ali ja se intenzivno kladim već preko 10 godina (u našim, domaćim, offline kladionicama) i to što ti pričaš je prosto nemoguće. Odnosno to je više priča "kako će mali Perica da zezne bookmaker-e i da se obogati od klađenja". To jednostavno ne funkcioniše tako jer su i kvote tako nameštene da taj sistem ne radi.
![]() |
#7 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 21
70 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Ovaj, preko 10 godina sam debelo u pravljenju / održavanju jednog od najvećih sistema za klađenje (30-ak svetskih klijenata).
Ono gore opisano, to upravo radi kladioničar - book balancing - odnosno, obezbeđuje sebi marginu ma kakav rezultat meča da bude. Teško da to može klijent od kladionice da uradi ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Valjda hoće da kaže da ako ideš preko svog aff linka, i ako izgubiš novac, izgubio si 20% manje jer ćeš deo dobiti nazad kroz affiliate servis.
Da li je to održivo u praksi, ne znam, ali znam da nema veze sa činjenicama koje znamo u vezi sa ovim hapšenjem. Ono što znamo to je da su privedeni jer su "nelegalno priređivali igre na sreću bez licence", da su ih u štampi predstavili kao organizatore "Internet prevare", da su im slike u štampi veće nego braći Šarić i da su trenutno u pritvoru do daljnjeg a da još uvek nije podignuta nikakava optužnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ i da za razliku od anarho-sindikalista NIN nece objaviti intervju sa njima (a za to nije kriv ni NIN ni oni, nego nedostatak bilo kakve organizacije koja bi se zainteresovala, bilo po strukovnom ili nekom drugom osnovu, za "monitoring" procesa, i dizanje galame oko propusta u istom)
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 20:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 13:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 07. 12. 2006. 23:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 20:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 21:15 |