|
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.12.2005
Hvala: 5
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.08.2010
Hvala: 8
12 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Pranje novca = sav novac zaradjen vrsenjem krivicnog dela= osude li ih za organizovanje igara na srecu, sav novac zaradjen tim pute se smatra ilegalno stecenim, a bez osude o krivicnom delu org igara na srecu nema ni pranja novca, pranja novca bez krivicnog dela NEMA, tako je moralo biti smisljeno neko krivicno delo da bi se moglo prikaciti pranje novca gde su kazne mnogo vece!!!
Poslednja izmena od Manja : 09. 09. 2010. u 18:32. Razlog: ispravka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ vidimo svi manje vise na cemu je utemeljena optuznica, ne treba nam "prevoditi"...nego sta ti mislis da li je ona utemeljena na zdravoj pameti ili nije.
Ne moras razbijati glavu sa pravnim kvalifikacijama i tumacenjima, nego cisto sa stanovista nase struke.
![]() |
#4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Sto se tice profesije, bilo bi jako dobro oboriti tezu da je reklama sa linkom na bilo koji nacin razlicita od reklame bez linka, pa i od reklame na nekom drugom neinteraktivnom mediju. Nadam se da njihovi advokati imaju dovoljno znanja i sposobnosti za to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.12.2005
Hvala: 5
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
Optuznica treba da se temelji na zakonima a ne na zdravoj pameti. Nisam pravnik i ne poznajem dovoljno zakone koji regulisu ovu oblast (Zakon o igrama za srecu) pa ne bi ni komentarisao navode optiznice. Ono sto znam je da: - Igre na srecu su odlican i siguran izvor sredstava za svaku drzavu - Zbog ove cinjenice svaka drzava strogo kontrolise igre na srecu - Sa drzavom se nije zajebavati... - Na zalost, odbrana sigurno nece moci da se pozove na to da je "Zivot prevazisao zakon". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() @rex
U uredjenim drustvima se zakoni i zdrava pamet podudaraju i ovakve pravne egzibicije nisu moguce. U nasilnim, neuredjenim i banana drzavama ovo dvoje se cesto razilazi. Vec je neko lepo spomenuo ranije na jednoj temi...i nacisti su imali pravno uredjeno drustvo i zakone, ali valjda se svi slazemo da su bili van zdrave pameti. Poredjenje je malo grubo, ali je sustinsko. Naravno da ce pravna struka pokusati razresiti ovo pitanje i ne bi bio problem kad bi to bilo samo pravno pitanje, ali vec ovakva optuznica mi smrdi ili na zestoku namestaljku ili na totalno nepoznavanje zivota, Interneta, marketinga, linkova i sl. Mi jednostavno ne smemo ostati nemi kod ovakve budalastine...mislim da je to jedan od onih slucajeva gde javno mnenje i struka mora ponuditi i svoje vidjenje.
![]() |
#7 | |
Mister
Master
|
![]() Citat:
Čekali smo optužnicu. Evo je. Dakle, da se radi.
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^^ diskutabilno je, to ti je slicno kao trackeri za piratovani materijal... videcemo sta ce sud reci...
![]() |
#9 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Prema clanu 10, stav 3 Zakona o igrama na srecu zabranjeno je:
Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
Mister
Master
|
![]() Ovo jeste jasno ali neko reče da je kazna daleko manja za "oglašavanje" nego za organizovanje.
U svakom slučaju u optužnici jasno piše da su oni optuženi za organizovanje igara na sreću što nikako ne može da bude tačno i to je poenta cele priče.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 20:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 13:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 07. 12. 2006. 23:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 20:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 21:15 |