![]() |
#81 | ||
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Tako da je moj predlog, da ti sa ovim krenes i da im se ovo preko PKS dostavi kao teze za pripremu sastanka. Ovaj presek sam azurirao brisanjem dupliranih stavki koje je sugerisao Markok kao i dodavanjem pitanja u vezi refunda koje je postavio Gargoyle. Ako je nesto i izostavljeno...svako ko je zainteresovan moci ce ucestvovati na sastanku i postaviti konkretno pitanje. Dakle: Good Luck We The People ![]() Citat:
![]() |
![]() |
#82 |
član
Certified
|
![]() Off Topic: Samo se nadam da necemo zazaliti zbog postavljanja ovih pitanja... Tj, nadam se da necemo morati uskoro zaposljavati full-time racunovodje i pravnike da bi ispratili sve procedure koje ce nam se mozda nametnuti... Spedicija? Pa nece valjda...? Jos ako visina dazbina bude zavisila od broja uploadovanih bajtova... ![]() ![]()
"Hvala" vlador za poruku: |
![]() |
#83 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Jel ikada do sada uspesno organizovan sastanak na ovakve nacine (uputiti na sve adrese).
Generalno moj uspeh kontaktiranja (preko maila - sto je verujem ekvivalentno pismu) bilo koga sa .gov tld-om je 0% ... osim jednog ali je za odgovor trebalo vise od 6 meseci. Zar nije jednostavnije npr da okupiramo menzu u skupstini popijemo im svu jeftinu koka kolu i dobijemo neke odgovore na kraju (dok pepsi i fanta i sampite budu taoci)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Nije to bas takav nacin kako si apostrofirao...a za okupaciju menze - ajde organizuj, ti prvi mi za tobom.
![]() |
#85 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Sve je ovo super, ali vi ljudi kao da ste zaboravili da zivite u Srbiji....
Citat:
Zivi bili pa videli. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" lurker za poruku: |
![]() |
#86 |
expert
Expert
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Super - svaki je bolji od tog.
Hteo sam danas ali dolazim iz beograda - nisu hteli da mi platne putne troskove+dnevnicu+hotel jer uvek kada idem u narodnu skupstinu dolazim preko buinos airesa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
expert
Expert
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Jos niko nista nije jos odgovorio kao i obicno jel tako?
Naravno siguran sam da ce za se za par godina neko javiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
expert
Expert
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Pa kako ide onda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.07.2006
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Upravo sam čuo da sutra (u petak 26.03), na Index radiju, u 10:00, gostuju ljudi iz Privrednog savetnika (valjda) koji će odgovarati na pitanja u vezi obaveza i plaćanja poreza fizičkih i pravnih lica. Pozivaju da se slušaoci da postave pitanja putem maila
djura @ indexradio . com pa valja iskoristiti priliku. Poslednja izmena od phatsa : 25. 03. 2010. u 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
regex i nasa slova | ludakbre | Sva početnička pitanja | 11 | 12. 04. 2008. 02:32 |
FPDF i nasa slova | vendi | Sva početnička pitanja | 0 | 11. 02. 2008. 12:18 |
mysql i nasa slova | staseprimate | Sva početnička pitanja | 17 | 06. 12. 2007. 13:56 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obavetenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 02:08 |