|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() @Gargoyle
Poenta je da neke stvari uzimate preozbiljno, ili ti kao što pre neko reče ... vaučer sa odmora pa onda može da se piše po forumu. Mungosove poruke kada je počeo da prelazi granicu dobrog ukusa su obrisane, za ovo ostalo postoji prosto ignorisanje ( ako mu ne dajete relevantnog značaja )
![]() |
#32 |
Moderator
Expert
|
![]() Kada je Nixa obrisao poruke meni je to bilo ok i stao sam sa flejmom. Ne smatram da sam uvredio okcite, vec on vredja redom. Iziritiralo me je sto je u poruci na ovoj temi koja je obrisana proziva Mungosa ispod granice dobrog ukusa te sam reagovao.
Dobio sam poruku jako u ruznu gde mi okcite preti da ce u ponedeljak da mi dodje u firmu i da je to pocetak... Moj telefon je 063245430, mozemo i danas da se vidimo , da se ne ceka ponedeljak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pošto sam ja taj koji je obrisao poruke ( a nisu hard delete ), mogu da potvrdim da nikako torbica nije nikoga vredjao.
Neću da na ovoj temi ulazim u detalje druge teme, samo mogu da kažem da su neki članovi odreagovali prejako ( sa previše emocija ).
![]() |
#34 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ma brsis Ponovo sve sto nema dodirnih tacaka sa temom.
Nije ovo ni prvi, a ni posledji put da se ovo desva... A oni nek se ganjaju... i prepucavaju na svojim blogovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Najmanja mi je želja da bilo ko rešava bilo šta preko foruma, ali isto tako poznajući većinu stalnih članova foruma moram da gledam stvar objektivno i transparentno.
![]() |
#36 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Citat:
Poslednja izmena od Gargoyle : 11. 04. 2010. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() ![]() Poslednja izmena od Markok : 11. 04. 2010. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Haha, citam tekst sa burek.com, iako mi u address baru pishe devprotalk....
@ivan, no hard feelings ![]()
![]() |
#39 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Da nije mungosa, ne bih ni bio na ovom bureku, devprotalku, whatever...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-start: Udruženje za razvoj e-poslovanja i Internet preduzetništva | Dragan Varagić | e-Business | 79 | 05. 09. 2013. 22:09 |
Razvoj i deployment PHP aplikacija | zoro | PHP | 14 | 21. 03. 2011. 08:04 |
Razvoj višejezičnog sajta | Dušan Dželebdžić | Planiranje i usability | 16 | 29. 07. 2006. 23:09 |
PHP za razvoj desktop aplikacija | chole | PHP | 8 | 29. 12. 2005. 07:00 |
Web razvoj i Web dizajn na Wikipediji | Dragan Varagić | Opušteno | 7 | 30. 09. 2005. 20:35 |