|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#51 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Necu moci da pristvujem konferenciji medjutim izvesne stvari su mi se ucinile zanimljive. Zanima me sledece. Da li ce predavanja biti objavljena na internetu, bilo kao nesto sto ce moci da se procita ili eventualno pogleda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() @leonl Pogledajte malo prethodne stranice ove teme - već je najavljeno da će sva tri dana ići live stream iz glavne sale. Uskoro će biti objavljena i lokacija (URL) gde će se nalaziti stream.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Dragan Varagić za poruku: |
![]() |
#53 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Pogledao sam prethodne stranice ove teme i moja je greska sto nisam primetio najavu za live stream. Medjutim kao opravdanje za svoj propust nalazim da je ova tema izgubila znacaj kada se u istoj pojavio enorman broj komentara tipa: "Djoka ima prazno mesto jel moze Mika da podje sa Djokom" ili "Pera se vraca prazan a dje su Mika i Djoka". Ako ja nisam advanced user of internet a konferencija pocinje za 6 dana vrlo je tesko doci do informacija o istoj. Onda se postavlja pitanje kome je konferencija namenjena? Uskom krugu vrlo obavestenih ljudi ili svima?
Ovo sve iz najbolje namere pisem da ne bi neki nedobronamerni ljudi protumscili drugacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
Svima koji imaju veze sa web poslovanjem, ne gledaj copy na sajtu, nije menjan 100 godina. I meni je bilo malo problem kad sam prvi put išla 2008, i isto mi se činilo da svi sve znaju, samo ja ništa ![]() sajt: www.etrgovina.org smeštaj: http://www.palicinfo.com/modules.php...owpage&pid=125 twitter-stream: http://twitter.com/#search?q=%23etrgovina10 srećno
nja Poslednja izmena od Papermoon : 19. 04. 2010. u 03:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Da li neko ima slobodno mesto (prevoz) za Palic 21.04 (tj prvog dana konferencije), iz Kragujevca ili Beograda ?
![]() |
#56 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da li neko ima 2 mesta slobodna iz Beograda na Palić sutra.
Ja i @eniac bi išli ? U drugom slučaju ako je neko motorizovan a hoće da ode sutra na jedan dan na Palić ( povratak uveče ) mogli bi da podelimo troškove ?
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-trgovina 2009 - Palić 22.-24.04.2009.g. | Dragan Varagić | IT događaji | 34 | 02. 05. 2009. 20:06 |
E-trgovina zbornik radova | Misterio | IT događaji | 1 | 29. 05. 2008. 20:36 |
E-trgovina 2008 - Palić 16-18.04.2008. | Dragan Varagić | IT događaji | 70 | 19. 05. 2008. 14:57 |