Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() www.holi-travel.com
Komentar na dizajn, strukturu... Sadrzaj nije moj zadatak i jos uvek ga nema. Hvala. I da koja alternativa za Made by? Nemam firmu da stavim naziv. Nisam im prodao samo dizajn, vec i CMS, pa ne ide designed by.
http://oliver.glogonj.net Poslednja izmena od oliver78 : 03. 03. 2006. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Bezidejno i mracno
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
|
![]() u FF ovaj centralni rounded box uzasno izgleda.. ima neke margine i jednostavno ova crvena se nikako ne uklapa..
Header takodje treba izmijeniti.. savjet: kada radis sa fotografijom u pozadini onda moras dosta poraditi na kontrastu logotipa da bi dobio nesto kvalitetno.. moj prijedlog je da uradis neki gradient iz neke boje koja se uklapa sa logotipom u fotografiju.. meni izmedju headera i content box je ok.. i on moze da ostane.. takodje content box treba da mijenjas pogotovo obrati paznju na tipografiju odnosno upotrebu serif i sans-serif fontova zajedno... P.S. posto me sam layout podsjeca na WP ili neki slican Blog CMS.. potrazi po netu ima sjajnih thema za BLog-ove koji mogu posluziti kao inspiracija..
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Secam se jednog sajta nase turisticke agencije, e sad, ne mogu da nadjem link, imao je na naslovnoj strani otiske u pesku.. Bio je sjajno uradjen, steta ako je taj sajt sad down.. Mislio sam da ga je kreirao Rod Petrovic, ali na njegovom portfoliju nema nista slicno.. Pa ako neko slucajno zna da li je taj sajt jos uvek live..
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Header ti je 120 KB, to ne sme tako. Neki je zajeb sa footerom (nije valjda da tako treba da bude).
![]() |
#7 | |||||
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Citat:
Na gradijent u logotipu mislis? Citat:
Citat:
Da primetio sam, da ciscenje float nije proslo u FF1.0.4. Bila je tema pa cu da probam par varijanti. Citat:
Naravno svaki link ka necemu kvalitetnom i inspirativnom znaci. Generalno imam problem sa fotografijama. Treba naci besplatnu, a kvalitetnu. Mozda zbog toga mozda deluje mracno. Kad bude dosla po neka fotka uz ponudu nadam se da ce uliti malo pozitivnog. Ocekujem jos primedba.
http://oliver.glogonj.net Poslednja izmena od oliver78 : 03. 03. 2006. u 23:37. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Infomedia d.o.o. - Poslovni Hosting InternetMarketing.ba - Registracija .BA domena / SMS Naplata / Izrada internet aplikacija Poslednja izmena od bokacbl : 04. 03. 2006. u 02:25. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Olivere, optimizacija samo za FF je mnogo gora stvar od optimizacije samo za IE, to da znas. (mislim na footer) Radi se o tome da FF koristi 15% korisnika a IE 80% i optimizacija samo za IE moze da se opravda nekako.
Heder ti nije dobar. Sad sto se navigacije tice, prebaci je na levu stranu, zato sto nekoga nece zanimati "udarna novina u ponudi" (npr. Grcka ili Turska) vec ga zanima gde moze da zimuje. "Udarna novina u ponudi" ce se istaci i ovako i onako, uz dodatnu prednost da ostala ponuda nece biti neuocljiva maltene. Meni zdesna ti je neatraktivan. Moze bolje da se napravi, sa vise grafike. Mislim da bi sa vise grafike izgledao daleko bolje, mislim da CSS minimalizam ne prilici sajtu turisticke agencije |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Work and Travel forum > wat.rs | Tane | Web site, dizajn i multimedia | 0 | 03. 08. 2009. 17:35 |
NYT Travel: Belgrade Rocks | boccio | Opušteno | 1 | 17. 10. 2005. 01:21 |