![]() |
#351 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 28.02.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ni kladionicar.com ne radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Meni nije jasno gde su jebeni advokati i zasto se bar malo nesto ne zna o slucaju. Srbija je isuvise mala prcija da bi nesto promaklo.
Momke drze i svako normalna bi bio slomljen posle toliko vremena provedeih u zatvoru. Posle toga mu ne bi padalo na pamet da nastavi time da se bavi. A svetsko prvenstvo se blizi... Sta bi sa onim likom koji je pokupio automobile i stanove na SMS licitaciji? Verovatno ga boli ****, uzeo dobrog advokata, zna svoja prava i *ebe sistem. Moze li bar porodica ili prijatelji da kazu nesto vise o slucaju??? [mod, ako moze bez editovanja poruke] |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nema sta da menjamo poruku, ovo je prava enigma.
Interesantno je kako nam je industrija slaba, pravno gledano.
![]() |
#354 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ako nisu utajili porez kao što se kaže, mogu da im poflautaju... Kada izađu iz zatvora mogu sve to da im odbiju od glavu i tako i treba... Vjerujem da momci imaju i finansija da istraju do kraja...
Krajnje vrijeme je da država krene plaćati za svoju glupost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne bih se slozio sa tobom, ne bi oni ubili svoj biznis da je tako jednostavno.
![]() |
#356 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ukratko hajde da svi cutimo i pustimo drugare da trunu u zatvoru, bez i da iko zna za sta se uopste i terete.
![]() Btw, ovo zaista traje predugo, znam da Djoca i Jaga ovo ne mogu procitati ali maksimalno saosecam sa njima i njihovim porodicama. |
![]() |
![]() |
4 članova zahvaljuje dinke za poruku: |
![]() |
#358 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Šta ga znaš, taj advokat ipak ima više informacija nego mi. Možda su blizu odbacivanja optužbe pa neće da talasa, boga pitaj... Opet mi baš ne znamo ništa kako se situacija odvija trenutno osim da su u pritvoru.
![]() Ono što je sramotno to je da se nijedan medij sa svojim "novinarima" nije više pozabavio ovim slučajem od kako su slepo preneli saopštenje MUP-a i izvrgli ih medijskom linču... |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Mister
Master
|
![]() ^Po meni to najveći problem. Kako izgleda, niko nema više informacija a po novinama su ih već osudili. U svakom slučaju imaju podršku zajednice ali baš i ne verujem da ih drže tamo za džabe. Mora da ima još nešto što mi ne znamo
![]() |
#360 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Da, ima... Nisu kome treba stavili pare u dzep... Sve sto su zaradili su zadrzali za sebe... ccc.. sram ih bilo...
Zamislite, radite, i nikome ne dajete to sto ste zaradili...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 20:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 13:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 07. 12. 2006. 23:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 20:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 21:15 |