|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Master
|
![]() Iskreno, zvuci mi dosta komplikovano ali ako nebude nijednog drugog resenja moracu to da primenim. Ako nadjes postuj ovde. Thx na trudu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nije taj ajax toliko komplikovan, pogledaj prototype biblioteku, ona ima korisnih funkcija za takve stvari...jedino sto onda imas problem sa back dugmetom, koje nece raditi...
s druge strane frejmovi su jednako dobro resenje, ali prave problem kod snimanja strane i kod stampanja... pa ti vidi sta ti je bolja opcija... ja licno najvise volim sajtove bez muzike, jer obicno vec imam sopstvenu muziku pustenu koja mi se daleko vise dopada...ili druga opcija kad sedis u kancelariji i trudis se da izgledas kao da vredno radis, a odjednom pocne da se dere nekakav kvazi-techo loop iz pravca tvog kompa...oooops ![]()
![]() |
#3 |
expert
Master
|
![]() Upravu si, ali mislim da je ovo sasvim ok muzika.
Pogledaj na www.miskovic.net samo je stavljeno da na pocetnoj strani ide muzika, i da...traje 5min ![]() p.s. stranica je jos u izradi...
Though nothing can bring back the hour Of splendour in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find Strength in what remains behind; Poslednja izmena od STELLANOVA : 06. 03. 2006. u 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() i onda kaze aditional plugins are requried to display all media on this page .... i ja kazem X
![]()
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() evo, ja sam upalio IE da cujem muziku i ok, nije strasna sama po sebi, ali poenta je da ja imam muziku vec pustenu, a dve melodije odjednom su uzas... ti nisi predvideo dugme za gasenje tvog midija, znaci imam izbor ili da otvaram winamp da ugasim svoju muziku ili da ugasim tvoju stranicu.. sad ja sam ugasio svoju muziku jer me zanimalo da vidim o cemu se radi, ali prosecan posetilac ce da, sto rece Nixa, klikne na X i ode dalje bez da se mnogo potrese...
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() i posle flash je lose resenje ...
![]() |
#7 | |
expert
Master
|
![]() Citat:
![]() Salim se, ali ovo me je skroz zbunilo, jer je nekima radilo a FF a nekima nije a na IE radi svima. Izgleda da cu morati da ubacim flash ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Virus na sajtu | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 3 | 09. 08. 2009. 23:57 |
U Firefoxu nema zvuka!?! | mileusna | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 12. 05. 2009. 21:49 |
Prenos slike i zvuka sa kompa na komp preko Flasha | istok | Flash | 1 | 03. 02. 2009. 01:53 |
Firefox na MS sajtu | dinke | Opušteno | 1 | 22. 09. 2006. 00:04 |
YaHoo! pretraga zvuka | nixa | Linkovi | 4 | 06. 08. 2005. 18:59 |