|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Elem, ja imam na papiricu presudu vrhovnog suda koja potvrdjuje ono sto sam rekao .
Po n-ti put: Knjigovodje uglavnom boli prangija da se opterecuju i obracunavaju onako kako im je najlakse. Kvalitet im se obicno krece od ljutog ocaja do vrlo loseg. Jedino validno misljenje je misljenje ministarstva, a to kako "pametne knjigovodje" misle je obicno drugacije. Cak sam doziveo da cujem da knjigovodja konstatuje "jes da imas misljenje, ali nije bas to tako.. Bolje da platis". Citat:
@buksula: Ne ocekuj da ces u banci dobiti pouzdane informacije o porezima jer to NIJE njihov posao. Cak i tamo gde to jeste njihov posao, kao sto je poreska, dobices polovicne informacije i uglavnom netacne. Poslednja izmena od McKracken : 20. 06. 2010. u 19:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 28.05.2010
Hvala: 4
36 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Imam gomilu konkretnih slucajeva gde ljudi ne prelaze 10.000e bruto platom, ali uz nekoliko seminara predju 20.000e (navodne zarade) i onda moraju da prijave godisnji porez i plate ~200e. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Sorry, nakon nekih losih iskustava ne dajem svoje 'artije na javni uvid.
Opet, dobar knjigovodja je onaj koji treba da da detalje, vise informacija na sajtovima ministarstva finansija i ministarstva rada. Nazalost, vrlo je tesko naci nekoga koje spreman da razmislja i spreman da ratuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 28.05.2010
Hvala: 4
36 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ovako da ti verujemo da rec da si ti zbog sebe isao na sud da ne bi placao PIO?? Stravno ne mogu da verujem da je neko to ovde radio.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Dakle nije njihov posao ali se ponekada trude da predloze najbolju opciju za placanje poreza za svog klijenta. Poslednja izmena od buksula : 21. 06. 2010. u 01:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
expert
Expert
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() U Srbiji su zakoni manji problem od toga sto se vrlo retko zna TACNO tumacenje zakona, pa ga svi tumace na svoj nacin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
expert
Expert
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Jesu zakoni ponekada nerazumljivi (u MALOM BROJU slucajeva) ali navedi nam tacan naziv zakona i clana gde kaze to gde ti tvrdis - pa makar mi i ne razumeli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() A kad se pominju seminari zdravstvenih radnika: Citat:
Zakon o porezu na dohodak gradjana, pogledati i zakon o izmenama istog zakona. Poslednja izmena od McKracken : 21. 06. 2010. u 05:26. |
||
![]() |
![]() |
"Hvala" McKracken za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Naplata Adsense - vaše uplate su trenutno zadržane! | ljtruba | Sva početnička pitanja | 8 | 07. 09. 2010. 11:03 |
Gde se Placa Porez | buksula | e-Business | 1 | 06. 03. 2010. 13:22 |
Zakup servera u EU i porez? | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 16. 01. 2010. 21:50 |
porez - ugovor o posredovanju | dali83 | e-Business | 4 | 16. 08. 2009. 20:25 |
Affilate i porez. Ima li ko konkretan odgovor? | markos | e-Business | 18 | 15. 08. 2009. 18:57 |