![]() |
#31 | |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Hm, a iznad piše:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Mislim da je od tada moglo jos da pojeftini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() OK, ja sam u prvoj poruci na ovu temu mislio pre nešto ovako nego izlog u tržnom centru, ili privatna kancelarija:
http://www.thenetworkhub.ca/coworking-vancouver/ Mada je, priznajem, ova TC ponuda koju je teško nadmašiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Da sam hteo da radim u butiku ne bih učio PHP, C++ i ostala čuda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Manite te adaptirane butike i tako to. Ono što radni prostor po meni mora da zadovoljava su sledeće stvari:
1) Da za svakog radnika ima 10-ak kvadrata radnog prostora. 2) Da ima kupatilo, poželjno sa kadom ili tuš-kabinom. 3) Da ima odvojenu prostoriju za odmor - to leti može da bude terasa, ali treba nešto i za zimu. 4) Da ima makar malu kuhinju sa sudoperom, rešoom i frižiderom. Nema potrebe da ima izlog, da bude u tržnom centru u prometnom delu grada itd. Stan na nekom višem spratu je sasvim ok.
2 članova zahvaljuje jablan za poruku: |
![]() |
#38 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() 300-500 eur za shta?
za 1000eur moze da se iznajmi lep veliki stan, reda velicine 100m2 u kome moze da radi barem 5-6 ljudi bez da se guraju, shto je ~200eur po coveku. mislim da je to sasvim prihvaljtivo ako se nadje dobar prostor
![]() |
#39 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^^ nije tu samo kirija, moras da platis i struju, internet, telefone, infostan, benzin, parking
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Privatni penzioni fond... koji odabrati? | raindog | e-Business | 46 | 10. 10. 2010. 03:51 |
Privatni torrent tracker | Jonssquire | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 30. 08. 2010. 15:53 |