|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
Pogledajte rezultate glasanja: Dolazite? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() |
20 | 43,48% |
Možda |
![]() ![]() ![]() |
26 | 56,52% |
Glasači: 46. Ne možete glasati ovde |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#81 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Kako sam svojim ponašanjem zaista zaslužio da bude primljen u društvo MD, članstvo sa radošću prihvatam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Razjasnili smo situaciju, primljen si u MD klub, svojim postovima si dokazao da zaslužuješ članstvo, a imaš i dovoljno godina
![]() @ivanhoe: MD je attitude, lifestyle i mnogo više od toga. Ja sam trenutno duhovni vođa, dinke je na dobrom putu da postane guru a kao što vidiš primamo i nove članove, dovoljno je da se sami kandiduju i da imaju dovoljno godina jer to zahteva ono "M" u MD ![]() Citat:
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 12. 09. 2010. u 03:37. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#85 |
Ivan Cosic
Certified
Datum učlanjenja: 15.07.2005
Hvala: 4
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Ako je na forumima poziv javan - svi koji ga vide su pozvani, uvek znaj to. Da ne treba da ga vidiš ne bi ga ni video (mr obvious strikes)
Ako nije precizirano ko je pozvan - opet si pozvan I sasvim je normalno da upoznaš nove ljude, koje znaš ili ne znaš virtuelno, da se sa nekima sprijateljiš zgotiviš, popričaš, predstaviš, popiješ nešto, čuješ nešto novo, dobiješ besplatan solaris i slično... Za ovo ne postoji manual, jednostavno uspećeš koliko si dobar u komunikaciji, niko neće da te vodi za ruku, nikada, ovi skupovi nemaju hostese koje će te dočekati i predstaviti drugima. Mada je dobar savet iz dugogodišnjeg iskustva raznih okupljanja da uvek dođeš sa nekim iz iste priče, mnogo se bolje osećaš inicijalno. |
![]() |
![]() |
"Hvala" headcutter za poruku: |
![]() |
#86 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() tja, ovaj IT, prebrzo se razvija, propustis jedan rostilj i zivot te prestigne...nisam saznao ko je Doktorka, ne znam sta je MD... pih...
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#87 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() MD je stanje duha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Što se mene tiče, bilo je lepo i šteta što se još nisu pojavili ljudi.
Možemo da napravimo još neki roštilj u neko dogledno vreme, napravite inijacitivu da želite da se desi i organizovaćemo.
![]() |
#89 |
Ivan Cosic
Certified
Datum učlanjenja: 15.07.2005
Hvala: 4
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() shameless - http://debeljuca.com/moja-doktorka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
stara koska :)
Professional
|
![]() Moze li da se u nacelu stavi da bude nedelja. Mislim da bi skup bio poseceniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 10:40 |
DPT meets Coffee - jesenje okupljanje | Eniac | IT događaji | 67 | 22. 10. 2008. 10:19 |
DevProTalk T-shirts | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 27 | 18. 03. 2008. 00:11 |
Logo za DevProTalk | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 147 | 25. 11. 2006. 15:33 |