|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne mogu da prepoznam kuda je otisla ova tema. Da li pričamo o B92 kao informativnoj kući, da li pričamo o njihovom web sajtu, da li pričamo i medijima u Srbiji ili pričamo o politici generalno. Meni ne smeta ništa od toga, nego hajde da onda promenimo naslov teme ili nešto.
Ja sam 4 puta komentarisao do sada i 3 puta su mi objavljeni komentari, sva 4 puta sam ih kritikovao (u principu retko ostavim "poruku podrške širom srbije" ![]() Malo mi smeta i ta kvazi-sub-urban kultura koje se toliko grčevito drže, i dok ne "odrastu" nikada neće biti velika info-kuća. Iskreno, liče mi na nekog 15-ogodišnjaka koji, kao i svi u njegovom dobu, misli da je totalnu drugačiji od drugih, da je rođen da promeni svet i da se ceo svet vrti oko njega. A onda odlazi u ekstreme i postaje ekscentrik pokušavajući da pokaže drugima da je poseban. Svi smo bili u toj fazi, samo neki nikada ne izađu iz nje. B92 još nije izašao i njima nikako ne odgovara da nema Miloševića - jednostavno se ne snalaze najbolje. A što se tiče b92.net slažem se da je totalno konfuzan i prosečnom čoveku je teško da nađe bilo šta što nema link na naslovnoj strani.
![]() |
#42 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#43 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Sve je rečeno viza vi ove teme ...
![]() |
![]() |
#45 | |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Citat:
- detaljno razmatranje i dokumentovanje svrhe sajta, osnovnih elemenata i postojecih funkcionalnosti sa aspekta "vlasnika" - analiza ciljnih korisnika - detaljna analiza i po mogucnosti sematski prikaz trenutnog "stanja" iz ugla korisnika - pronalazenje "slabih tacaka" - izrada novog projekta primenom IA i ID principa dobijenih dosadasnjim relevantnim istrazivanjima na polju analiza ponasanja posetilaca na news sajtovima (da li i gde se postavljaju elementi, kakve treba da budu recimo fotografije u zavisnosti od pratecih informacija (sadrzaj i prikaz), uniformnost elemenata, typografija, boje (psihologija boja opet u zavisnosti od cilja koji se zeli postici), znacaj informacija koje se postavljaju i odredjivanje nacina njihovog prikaza u zavisnosti od znacaja i jos mnogo toga). Konkretno, upravo sam otvorila pocetnu stranu. Uzimajuci u obzir raspored elemenata, boje i sta ja uopste trazim na tom sajtu, postavila sam sledeca pitanja: - zanima me nesto konkretno..how the heck da to nadjem? - slucajno sam posetila sajt, ali me zanima odredjena tema..gde se nalazi ta rubrika? Gde su uopste navedene rubrike? Web je ogroman i kao prosecan posetilac ja ne zelim da se zamaram piljeci u monitor u cilju pronalazenja neke informacije. Ako ne mogu da je nadjem na sajtu gde sam brzo i lako, naci cu na drugom mestu. Sto se tice velikog broja poseta, veoma me zanima jedan konkretan podatak: koliko je procentualno ucesce posetilaca koji su do vesti dosli klikom sa nekog drugog sajta (znaci preko linka na konkretnu vest), a koliko njih je vest pronaslo krenuvsi sa pocetne strane? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
old school
Professional
|
![]() Bez obzira na sve, je l' ima neki bolji (a naš) od BE92?
![]()
![]() |
#47 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Nije naš ali je "naš"
![]()
![]() |
#48 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot