![]() |
#521 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.08.2010
Hvala: 8
12 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Zakazano je sudjenje za 25.10.2010.u 13h, svi prigovori i zalbe su, naravno, odbijeni.
Bilo bi lepo ako neko od vas ima mogucnost da na 'web fest' mozda negde u nekom kontekstu pomene i ovaj slucaj. Naravno ako je to moguce i ako bude prilika za tako nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
ps. Manja, ako budete ovako mlako nastupali u javnosti, sva je prilika i da ce da ih osude... Poslednja izmena od torbica : 02. 10. 2010. u 23:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() A koliko se i može uraditi za preostalih 25 dana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
novi član
Na probnom radu
12 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Citat:
Sto se ostale dokumentacije tice (ako mislimo na isto) opt je sve sto smem da okacim bilo gde, a i nemam nesto preterano sta vise da pokazem. A sto se javnosti tice potreban je neko strucniji od mene da objasni celu pricu, da bi se shvatila na pravi nacin. (sto ne znaci da ja nisam pokusavao, ali...) Opet ponavljam, glavno pitanje je da li je affiliate marketing=organizovanju igara na srecu ili ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
novi član
Na probnom radu
12 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Moderator
Expert
|
![]() @Manja dokle si ti spreman da ides?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Moderator
Expert
|
![]() @Dinke sto ne napravis blog? ili bilo ko?
Poslednja izmena od torbica : 03. 10. 2010. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
novi član
Na probnom radu
12 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nije bitno sta mi mislimo, nego kako ce sud da protumaci zakon. Zato bi pricu trebalo prebaciti iz IT sfere u pravnu sferu, da se dobije misljenje par strucnjaka za konkretnu oblast prava, pa onda dalje graditi pricu oko toga, kroz medije. Ali novinarima treba dati konkretne stvari i neka imena za koja mogu da se uhvate, posto ocigledno sami nisu zainiteresovani da istrazuju slucaj.
![]() |
#530 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Sad procitah optuznicu... zajebano bato, zajebano.
Ako sam dobor razumeo ovaj prvi deo optuznice oni njih terete da su tih pola milona evra profita, ili ti oko 25 miliona cistih para od igracha "izvukli" direktno iz srbije?? Sto meni naravno zvuci totalno ne moguce u srbiji (gde je kladionica i ekipa na svakom cosku, a o karticama da ni ne pricam), toliko para ode na online kladjenje. I dali je to mozda olaksavajuca okolnost ako mogu da dokazu da je neka mnogo mnogo manja cifra u pitanju, jer predpostavaljam (a mozda gresim) vecina ti hljudi bili stranci, koji nemaju nikakave veze sa nama....? |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 20:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 13:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 07. 12. 2006. 23:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 20:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 21:15 |