![]() |
#611 | |
old school
Professional
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#612 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^^ ajde de, ti ko da nikad nisi video izjavu za javnost..
![]() <fortune_cookie_mode>ne idi djonom na one koji nose veci broj od tebe...</fortune_cookie_mode>
![]() |
#613 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() A zašto je moja poruka koju sam juče napisao obrisana?
![]() |
#614 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() bacite pogled na
http://sport.blic.rs/Tenis/185905/Iv...oriscene-sanse imate bet-at-home i baner onog sto se izlezava u lezaljci kada kliknete na taj drugi baner vodi vas na neki sajt, gde onda mozete da klikcete na bet-at-home u cemu je sad fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ fora je da se Vlasi ne sete...evo ti ga klasicni affiliate link sa te "lezaljke"
http://www.timsport.net/index.html?adid=1063310&lang=SR (adid=1063310...u prevodu advertiser identity) Premda moguce je da je u pitanju ad odnosno banner identity ali ja sam prilicno siguran da je aff link. Da bi se zameo trag...sa Blica na timsport a onda na bet sajt ali bez aff. linka. Medjutim referal te vec upamtio da si dosao sa Blica. Ali to je vec visa matematika za "odelenje..."
![]() |
#616 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Sam taj timsport.net je vlasništvo bet-at-home, registrovan je na Gibraltaru i nema nikakvih dodirnih tačaka sa RS te timsport.net sajt slobodno može da stavlja bet-at-home banere. A ti kao sajt u Srbiji si čist jer reklamiraš sportski portal. To što oni reklamiraju kladionice nije tvoj problem. Takođe, dokazuje se i da država samo gubi vreme i pare sa ovim zakonskim regulativama jer se uvek pronađe put. Umesto da pokupe PDV i poreze, oni od vrednih mladih ljudi prave kriminalce. Što više zakona, to više kriminalaca... Poslednja izmena od mileusna : 08. 10. 2010. u 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ da, ali sad je problem u slucaju koji si naveo ipak affiliate link. On ipak u krajnjem ide do bet at home.
Da je u pitanju affiliate link sad sam siguran...odsecite bilo sta iza index.html i stranica se nece promeniti. http://www.timsport.net/index.html?adid=1063310&lang=SR http://www.timsport.net/index.html? mozete i da dodajete na kraju linka ![]() http://www.timsport.net/index.html?adid=10633xxyyyzzzz To je tehnika sa cookie-ima...dovoljno je da ste posetili stranicu sa aff. Blic linka, ona smesta cookie sa identifikacijom oglasivaca (to zna da vredi i nekoliko meseci) i ako nekad odete na Bet at Home, oni posetu po cookie vezu za Blic.
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 08. 10. 2010. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Super Moderator
Knowledge base
![]() Referal uvek postoji. I za običan baner, vlasnik sajta želi da zna koliko si mu ti ljudi doveo na sajt, znači neki treking kod je uvek prisutan, to ne mora da ima veze sa affiliate programom.
Bet-at-home uzima u zakup i banere po klasičnom principu naplate CPM, znam iz iskustva. Imaju na Blicu i onaj baner na koji ne može da se klikne pa je opet tu. Sasvim sam siguran da Blicu plaćaju po klasičnom principu zakupa reklamnog prostora, a ne po affiliate programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Sve u svemu, tako postupaju i najrazvijenije države s' tim što je stepen zloupotrebe prihodovanog novca manji nego u Srbiji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Super Moderator
Knowledge base
![]() Citat:
![]() Onda je neko ukapirao da je sve to bezveze, prohibicija je ukinuta, a državna kasa je ponovo počela da se puni prihodima od alkohola. Uz to, 90% stanovništva više nisu bili kriminalci zato što su išli na pivo posle posla. Dakle, ako ti stvarno misliš da će se ljudi iz Srbije manje kladiti online samo zato što je oglašavanje ovih kladionica zabranjeno, onda... Poslednja izmena od mileusna : 08. 10. 2010. u 17:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 20:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 13:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 07. 12. 2006. 23:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 20:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 21:15 |