e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() ql!
![]() No dok saznamo dal ima ili ne. Moze malo linkova ( resursa ) o samoj temi, malo sam ne upucen. ![]()
![]() |
#3 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Postoji, ali samo ako si vlasnik najveće banke u državi
![]() Inače, koliko vidim, planiraju da zamene negeografski 042-1xxxxx pozivni broj (lokalni poziv iz cele Srbije) brojem 0700, a različite 041 i 042 tarife će se zameniti 090x pozivnim brojevima. Doduše, za ovo poslednje nisam siguran, na brzinu sam pogledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja samo znam da je u proceduri priprema i realizacija uvođenja tih brojeva. Znam za taxi koji želi da uvede uslugu besplatnog poziva, koliko sam upoznat sa tim - uskoro će dobiti broj. Ništa detaljnije ne znam.
![]() |
#5 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Sad su mi stigle žute strane, pa u njima piše:
Citat:
Inače, na samom početku Žutih strana, među važnim telefonima se pored Call centra Mobilne Telefonije Srbije nalazi i Fiksna Telefonija Srbije. To bi verovatno trebalo da bude ime nove firme koja će nastati kad se Telekom podeli na tri dela. Poslednja izmena od Dušan Dželebdžić : 23. 07. 2005. u 10:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
The Openfund extends its fourth call for online startups | dathanasiadis | e-Business | 3 | 09. 04. 2011. 18:23 |
call centar | nixa | Opušteno | 2 | 27. 03. 2006. 03:21 |