Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() evo neki prijatelji iz prve ruke su mi rekli da loopia nije zadovoljavajuce pouzdana, a jedan drug mi je reko da i orion nije takodje zadovoljavajuce pouzdan hosting servis. U ovom trenutku razmisljam o dreamwebhosting-u. Da li neko ima iskustva sa dreamwebhosting-om???
![]() |
#12 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Da li je problem da uzmes strani host samo kartica, nepoznavanje jezika ili zelja da kupujes domace?
Karticu mozes da izvadis za 20e , kao fizicko lice, cekas 7 dana. Za jezik imas google translate .Bilo koji strani host da izaberes dobices bolju uslugu nego nas najbolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
profesionalac
Professional
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Neznam Engleski jezik. E sad da li ima neki strani a da ima ekspozituru ovde ili negde na Balkanu, hrvatska, bosna..., ali iz prve ruke a ne mesetari koji samo posreduju i onda kad treba tehnicka podrska nigde ih nema?
![]() |
#14 |
old school
Professional
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Slobodno uzmi strani host, bez podrske na srpskom. Otvori google translate, upisi nekoliko pitanja koje zelis da im postavis i prevedi. Preko live chata svaki strani host ce ti brze pomoci nego bilo koji nas preko telefona. Ako si mazohista, ili ako uzivas preko telefona da kazes " ej, brate, ne vidi mi se sajt, sta ces uraditi po tom pitanju ?" , onda ok, trazi nesto nase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ako bas hoces strano a domace pogledaj ovde ...
Firma u Srbiji i Svedskoj, vise od 10 godina u hostingu, placanje u dinarima, serveri u Nemackoj (Hetzner) i Svedskoj, kontrolni panel DirectAdmin, redovan apdejt, podrska na srpskom...
![]() |
#16 |
old school
Professional
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Da, i moja preporuka za winstart
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
profesionalac
Professional
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() a sta mislite o loopia? Od pre neki mesec neke postove citam na google i kazu da se sporo otvaraju stranice , da li se to popravilo u medjuvremenu? Jel ima neko sad kod njih domen?
![]() |
#18 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.04.2009
Hvala: 12
130 "Hvala" u 4 poruka
![]() ![]() |
![]() presporo se otvaraju stranice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
lelemud
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2010
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
Pazi, ja imam nekoliko domena kod njih ali ne i hosting. Iskreno mnogo mi vise prija kada vec uzimam share hosting da to bude negde u USA recimo bluehost ili hostmonster. Mada sve zavisno od potreba imam nekoliko VPS-ova kod hostgator.com-a i prezadovoljan sam, pritom svim gore navedenim hosting provajderima je online podrska fenomenalna iz licnog iskustva ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
lelemud
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2010
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Elem, iskren da budem koliko znam svi veliki sajtovi iz Srbije uzimaju hosting negde vani ! Tako da ... logicno je da u Srbiji nema kvaliteta i cene !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Embed sa video servisa | Marko Medojevic | Code snippets | 0 | 03. 04. 2010. 22:17 |
par pitanja oko Amazon S3 servisa | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 12. 05. 2008. 18:06 |
Akvizicija Blog.hr servisa | Goran Aničić | e-Business | 1 | 30. 05. 2007. 15:34 |
QA .Net 1.1 web servisa | raindog | Programiranje | 0 | 11. 05. 2007. 14:01 |
Prekid SMS servisa i objašnjenje | bluesman | Komunikacije | 36 | 15. 12. 2006. 12:19 |