![]() |
#1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Od komšije mali... by mangia (C) 2010.
Pozadina bijela, slova na nj' crvena comic sans i još neka meni neznana, fejsbuk baton, baz i tvit gif slika u hederu,... totalno iskrzana... Rotirajući manki, kontakt form heder, futer sve je tu biznis kreće, pos'o starta lorem ipsum, bar i fu... Džumla, vordrpres, tagovi i SEO validno i optimizovano, napomena velika dizajn sklepan k'o da nije jeo stručnjak kakvog nema Amerika Od drimvivera šortkat na sred ekrana, Cukeberg idol što pare zaradi zadnji projekat izgleda ko sa'rana komšiju što pekaru drži, o'ladi U pjesmi teksta taman toliko na portfolio i hompejdž da stavim Narod svakako na bolje nije navik'o, pa ne bi' ni ja dalje da davim... Poslednja izmena od mangia : 23. 11. 2010. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() hahaha, meni samo fali muzička podloga, a mislim da bi ovako nešto odgovaralo:
3 članova zahvaljuje bluesman za poruku: |
![]() |
#3 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
|
![]() mangia, ko je idejni tvorac ovog teksta ?
![]()
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 55
202 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Imam osećaj, Mangia, da si imao neki zanimljiv razgovor sa klijentom pa dobio inspiraciju i neodoljivu želju da napišeš pesmu?
![]()
![]() |
#6 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ja lično i personalno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Professional
|
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mali problem sa Z-indexom u IE | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 27. 08. 2010. 11:23 |
PHP programer - mali projekat | Dragan Babić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 15 | 14. 01. 2008. 14:59 |
mali problem | mirko | Sva početnička pitanja | 8 | 14. 10. 2007. 14:18 |