![]() |
#61 | |
Иван Бишевац
Qualified
|
![]() Citat:
Off Topic: А јел зна неко шта раде у сличним ситуацијама Кинези или рецимо Руси, кад су пасоши у питању. Да ли имају проблема ако користе ћирилицу? Јел зна неко ово? Овај човек је чини ми се помињао у интервју да Руси користе нормално ћирилицу на пасошима. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Off Topic: Saberi jedan i jedan pa ce ti biti jasno kako resavaju problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dobro bre, jeste vi stvarno pijani ili šta se dešava?
![]() |
#64 |
Aleksandar Janković
Qualified
Datum učlanjenja: 16.10.2010
Hvala: 70
54 "Hvala" u 36 poruka
![]() |
![]() ^ Odavno nisam video neki flejm topic na forumu, moraju ljudi malo da se isprazne XD.
![]() |
#65 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa sad ... ima forum "opušteno", napravi se tema "moraju ljudi malo da se isprazne" ... pa pičite
![]() ![]() I ja sam za "pražnjenje", veruj mi da i meni to treba, ali ne možemo da se praznimo bilo gde bilo kada. A ova "večita" tema "ćirlica vs ... whatever" je nešto što se potegne čim neko napiše PHP ćirilicom. Koliko god meni čudno izgledao ЦМС ćirilicom ... tu nema ničega neobičnog ni pogrešnog. Ali hajde da ne nasedam sada i ja na ovu priču. ... šta ćemo? Da čistimo ovu temu od svih "da/ne ćirilica" ili da zatvaramo ?
![]() |
#66 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |