Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#10 | ||
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Da pozdravim prvo ekipu koja je radila sajt i trud da se napravi nesto bolje.
Sto se tice organizacije sadrzaja, nemam nekih komentara posto iskreno nisam cesto posjecivao sajt ranije, pa da mi je nesto nedostajalo. Ono sto je i dalje tu, a mislim da nije dobro je akcenat na "Mi, ministarstvo", a ne na "Vi, gradjani, sto smo vam na usluzi", barem na naslovnoj strani. Grb je stari, valjda bi trebao novi ako vise neko i zna kakve su oznake ove zemlje i kog vraga ih toliko cesto mijenjamo. Dizajn je nesto najnezahvalnije ![]() ![]() Postoje zvanicne preporuke za izgled i sadrzaj sajtova drzavne uprave izradjene od strane Zavoda za informatiku i internet, koji je pod nadzorom ministarstva o kome ovdje govorimo. http://www.rzii.gov.rs/FileSystem/Si...0U%20K%20E.pdf U tom dokumentu stoji da je cilj Citat:
Citat:
Zasto ovo govorim i zasto potenciram standardizovanje? Zato sto ce dogodine (ili ove) izbori, i kada dodje ministar koji eto ne voli zelenu boju, ponovo cemo placati izradu sajta, sa dominantom ljubicastom bojom, posto ce tadasnji ministar zidove u ministarstvu prekreciti u ovu boju. I zasto sto na sajtovim drzavih organizacija zelim standardizaciju, da bi sto prije dosao do podatka koji mi treba. |
||
![]() |
![]() |
7 članova zahvaljuje zira za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|