e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 01. 2011. | #21 |
Ivan Cosic
Certified
Datum učlanjenja: 15.07.2005
Hvala: 4
9 "Hvala" u 8 poruka
|
"Kafić" i recepcija mogu da budu jedno, tj, osoba koja kuva kafe može da primi i poštu, ne trebaju dve osobe, nema potrebe za fixnom centralom i javljanjem na fixni, to nek ide direktnom linijom kroz centralu do stola.
Kad iznajmiš stalni sto, imaš pravo na toliko i toliko korišćenja conference sale. Kada iznajmiš privremeni sto (paketi 24h, nedelja, dve nedelje i mesec dana) dobijaš određene pakete korišćenja conference sale Možeš da iznajmiš samo conference na određeno vreme. Postoje robusne MFC mašine koje rade mrežno štampanje, skeniranje i fotokopiranje, jedna je sasvim dovoljna. |
31. 01. 2011. | #22 |
profesionalac
Professional
|
A baš sam hteo da pitam da li neko zna za "coworking" prostor u Beogradu.
Ja bih platio ovako nešto. Posebna pogodnost je to što mogu da 4 meseca budem tu, pa da otkažem, pa da se vratim za 3, itd (takav mi je najčešće ritam, a da sa nekim zakupljujem office for real to bi teže išlo)
31. 01. 2011. | #23 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
za stampac i fotokopirku naplatite po papiru, cisto da ljudi ne bi arcili bezveze... iz bivse firme znam da to super funkcionise, jer inace ljudi polude pa stampaju sve i svasta..
31. 01. 2011. | #24 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Videh na twitteru da je nesto vec zapoceto:
http://www.plagosus.net/blog/razno/h...r-cvoriste101/
02. 02. 2011. | #26 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
|
uvedite mogucnost koriscenja na dan, sedmicu ili mesec. stampa se placa po stranici. telefon nije frka da bude deljen a dodatno uvedite centralu / VoIP. jedna osoba definitivno mora da odrzava prostor, pokazuje zainteresovanima, brine o komunikaciji (telefon, mail, social netwoeks) i tako to. ubacite mini bar + osnovnu kuhinju (microwave, manji frizider i tako to).
koliko se secam iz vremena pre mnogo godina dok sam radio bas u beogradjanci, mislim da na spratovima postoje zajednicka kupatila s tushem, ali nisam siguran. svakako treba. takodje, pozeljno bi bilo da je prostor otvoren 24h. em vremenske razlike em licni neki ritam. 50 eura mesecno za sto je super cena i da sam u beogradu, bez razmisljanja bih koristio http://www.graphicdesignblog.co.uk/t...meets-creative imao sam dosta iskustva u radu na takvim mestima shirom sveta, pa i ucestvovanja u vodjenju i osnivanju nekih, kao recimo areatresworkplace.com ovde u buenos airesu. otisao sam kao partner i kao office mate kad su uveli radno vreme |
02. 02. 2011. | #27 |
it wasn't me
Certified
|
+1. Onda ne bih morala da obigravam kafiće, restorane i rodbinu
|
02. 02. 2011. | #28 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 26.12.2007
Hvala: 2
4 "Hvala" u 3 poruka
|
da
zatim, pored hot desking uvedite i permanent, da ljudi mogu da donesu / ostave nesto uvedite sigurnosne sefove |
03. 02. 2011. | #29 |
član
Certified
|
HUB me podseca na mini inkubator centar. Mozda to mozete kasnije i napraviti u toj formi. Jer onda dolazi ozbiljnija prica, umrezavanje sa drugim centrima, razmene ideja, razvijanje projekata, tacno se zna sta ko moze da ponudi itd. A pri tom i sa aspekta organizatora ako je to koliko pratim @torbica moze biti multifunkcionalno i multiprofitno.
Npr. napravite portal sa svima koji su "stanari" HUB-a i onda ti stanari nude povoljnije usluge, a za uzvrat dobijaju poslove. Potom, vecina knjigovodstvenih kuca nemaju veb sajt, napravite im veb sajt, odrzavate, a onda zauzvrat dobijate usluge besplatno od njih itd. Mislim ima tu milion stvari jos sta moze: virtuelni hub, virtuelni treninzi u razlicitim opcijama, pa ponudite drugim start-up firmama, izrada nekih akcionih planova, predloga saradnje. Potom firmama ponudite, deo za odrzavanje sastanaka, oni vide sta se tu radi , pa sa njima pregovori i ugovaranje poslova, a garaza tu pred nosom, sve predispozicije da ciljate za ljude koji dolaze u bg da bi sastancili, a guzve za parkiranje, guzva u kancelarijama, lepota i tako dalje i tako dalje,,,, mozda jos neka ideja padne kada se vidimo na nekoj kafici u beogradjanci |
04. 02. 2011. | #30 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
|
|
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|