|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Drugari, odmah da se ogradim od političkog konteksta sledećih rečenica ali me veoma interesuje kako će se predstojeći Izbori u Srbiji odvojati na net-u.
Danas videh da su Tomini postavili obaveštenje da će se njihov skup prenositi putem veze na njihovom zvaničnom sajtu ili na nekom od streaming sajtova. Takođe, video sam da je i Ds svoju skupštinu prenosila na zvaničnom sajtu stranke. Moram da pomenem i pojedince iz mog okruženja, mislim na Mačvanski okrug, npr. Narodni poslanik iz Loznice ima svoj sajt i zvaničnu FB stranicu što je bilo nezamislivo do pre par godina ( u Srbiji naravno). Itd...itd.. šta mislite? kako će se situacija odvijati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
A joint a day
Master
|
![]() Stranke ubrzano održavaju kurseve internet marketinga po odborima, to je ono što znam. Znači, očekuju da će internet imati veću ulogu nego do sada.
Naravno da će se kampanja odvijati na internetu i da će svi ozbiljno da je vode jer procenat ili dva razlike u broju glasova znači mnogo. Mada, uglavnom je sve to na amaterskom nivou još uvek.
![]() |
#3 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bice posla za hackere
![]()
![]() |
#4 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Mali offtopic, ali ima veze sa politikom: http://blip.tv/file/4718114
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Moj rođak je u politici i pitao sam ga zašto ne krenu sa političkom kampanjom preko interneta... Odgovor je bio da su pokušali i da nema nikakvog efekta...
Objasnio sam mu da razlog leži u tome što su "udarili" na publiku koja ne posjećuje šatore i ne jede pečene prasiće na zborovima i koja ima IQ veći od 50 pa se moraju prilagoditi tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wait, What?
Qualified
Datum učlanjenja: 21.03.2010
Hvala: 8
188 "Hvala" u 14 poruka
![]() ![]() |
![]() politicke stranke ciljaju na "neopredeljene" glasace, a takvih je na internetu malo... na(pred) TV-u ih je mnogo vise, tako da im je to isplativije nego net..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Znate šta, i vi i izbori i garancije i političari...
assert "Dev" in this.html.title
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|