|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam probao da guram vodu na svoju vodenicu, nudim razne ideje za stranačke mobilne aplikacije u kontekstu "pomogle su Obami", inovativan način da se dopre do mladih glasača - uglavnom nezainteresovanih ili neopredeljenih - koji mogu da odluče, onda poboljšanje i ubrzavanje komunikacije sa bazom, ekološkije - ne zagadjuje se sredina flajerima i plakatima, jeftinije, itd.
Sve te moderne ideje padoše u vodu kad se dodje do plaćanja od strane političkih stranaka, što obično pada na svetog Živka ako nisi drug član. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wait, What?
Qualified
Datum učlanjenja: 21.03.2010
Hvala: 8
188 "Hvala" u 14 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wait, What?
Qualified
Datum učlanjenja: 21.03.2010
Hvala: 8
188 "Hvala" u 14 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Politički protivnici DS i SNS od jutros vode rat i na Internetu, odnosno na Tviteru (napomena: SNS "tvituje" na ćirilici, a DS na latinici i to bez srpskih slovnih karaktera).
@sns_srbija: bićete vi dobra opozicija ![]() a DS odgovara: @demokrate: prvo skocite pa recite HOP Nešto kasnije, SNS koristi priliku da "pecne" DS zbog slovne greške u jednom ranijem tvitu. Evo prepiske: @demokrate: dobro jutro #prvasmena. Danas Vlada srbije predaje odgovore. @sns_srbija: Bitno je da je "Vlada" velikim slovom, a "Srbija"? Sve jasno. @demokrate: Greska u kucanju. Eh za sta se vi hvatate. Inače, DS je odavno na Tviteru, a SNS od pre četiri dana. Jedan od prvih tvitova im je bio: @sns_srbija: Novi nalog Srpske napredne stranke na tviteru. Bliže se izbori, moramo da se aktiviramo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Koji su to lelemudi, svi redom ... samo smaraju i truju gde god stignu.
Ja inače najviše volim kada me prate te političke stranke i organizacije, pošto twitter i fb koristim samo za zajebanciju - od mene dobijaju samo useless junk, pa neka me prate ![]()
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#17 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() šta sve može da se pronađe u registru političkih partija u Srbiji... i na FB
http://www.facebook.com/pages/Narod-...35779706433772 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.10.2009
Hvala: 1
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Internet marketing i treba da bude deo političkih kampanja. Ali nadam se dalje od mene,
![]() ![]() Btw, sad potražih fejsbuk stranice najvećih političkih igrača, tuga božja, još na negativne komentare niko ne odgovara.
![]() |
#19 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Koga ne mrzi da odgleda, neka obrati pažnju na 0:55
to je stav pojedinih političara, prema "novoj" tehnologiji http://www.youtube.com/watch?v=BSNIIJanvU8 kako se ubacuje video u telo poruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne dopusta editor da ti drugacije prikazem nego u php kodu
![]() PHP kôd: