|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Usao je u upotrebu pre par dana, danas sam primetio promene na domacem trzistu, preko Telenor interneta (obicno ima razlika izmedju providera u par dana).
naslovi.net i vesti.rs za pretragu site: vise nemaju homepage na prvom mestu, sto je karakteristika za duplicated content. Svi ostali sajtovi koji imaju unic content su ok, ali vecina drugih sajtova koji prikazuju tudji content je zakacila ovo, vesti.rs za sada nemaju promene u trafiku, mada me interesuje sta ce biti za par dana kada i ADSL provideri updataju DNS zapise pa se pokazu promene na google DC. Molim sve koji su uocili oscilacije u google traficu da to podele sa nama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Primetio sam na svojim auto blogovima znacajno povecanje posete
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ kod mene je skočilo sa 200k na 230k za veoma kratak period, sve više i više posjeta iz Srbije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() @Ekvador: kakva je arhitektura autoblogova, cita blog platforma i cron ili imas i nesto unicue contenta?
@webarto: o kakvom se saju radi na autopilotu ili je samo tvoj content? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Ima dosta duplikata ima i unikatnih textova,cron
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
expert
Grand Master
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() @Baic, http://www.bhtuning.com/ (forum), ne reklamira se nigdje site, da je plaćena kampanja itd... Kažem posebno iz Srbije pošto je site "bosanski", uvijek je Google.hr bacao 2x više posjeta nego .rs ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Da to je ok unicue ili mix nemoze da se primeti, ako neko radi iskljucivo komiran sadrzaj ili spinovan bilo bi lepo da podeli iskustvo iz ovih dana.
Takodje obratite paznju sutra, da li vam je opao broj google poseta i skocio broj direktnih poseta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
expert
Grand Master
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() Ovo što sam 200 na 230 to je za mjesec dana, a u poslednjih nekoliko dana je skočilo za 1000 unique po danu, 65% sa Googlea.
Ali vidim da je dosta linkova "skočilo", recimo ovaj je bio na dnu stranice a sad je odmah ispod "pravog". http://pokit.etf.ba/get/ac61e598bd0d...b55134a8e6.jpg Poslednja izmena od webarto : 12. 02. 2011. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SEO Majstor
Na probnom radu
|
![]() Sto se ticle poslednjih mesec mogu reci da su svi domaci sajtovi dosta skocili. I to bez ikakvog angazovanja ili promena... Mada, u pitanju su mali sajtovi koji imaju po 300-1000 mesecnih poseta ali je ipak skok bio prilicno visok. Content je 100% unique.
recimo, moj sajt m2-webs je za "optimizacija sajta" skocio sa sredine druge strane na negde sredinu/donji deo prve strane mada sajt nije azuriran niti je bilo sta na njemu (i van njega) pipano vec 6 meseci i prilicno je mrtav. sto se tice klijenata kojima radim SEO, nisam primetio ama bas nikakve promene u pozicijama... normlano, pozicije skacu ali ih ja guram pa skacu onako kako bi trebalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
expert
Grand Master
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() Bing source code leaked
PHP kôd:
Pošto su mi najbitniji .BA, .RS, .HR Googleovi, primjetio sam da se na .RS sve izmješalo u negativnom smislu, po mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|