Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Google nam sprema novi dizajn stranice sa rezultatima pretrage. Sada se sa leve strane nalaze zeleni barovi, koji pokazuju broj rezultata u suženim pretragama.
![]() Za sada se ovi rezultati pojavljuju random korisnicima, a ako (suprotno svakoj random logici) želite da budete među njima, pasteujte ovaj kôd u address bar dok ste na početnoj strani Gugla: Kôd:
javascript:document.cookie="PREF=ID=fb7740f107311e46:TM=1142683332:LM=1142683332:S=fNSw6ljXTzvL3dWu;path=/;domain=.google.com" (maznuto sa http://blog.outer-court.com/archive/2006-03-26-n51.html)
![]() |
#2 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Neka to kači na desnu stranu do mile volje, levu nek ostavlja na miru. Amen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ovo je bila i moja prva misao: to treba da stoji na desnoj strani.
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Slazem se za desnu stranu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ja to nisam primetio, mozda zato sto nisam logovan na Google. probajte da se izlogujete, i mislim da nece biti problema, bar za sada, dok to ne postane oficijelno, eventualno.
@Pedja Ali si zato na uzice.net stavio hiljadu bannera. Iskreno, i nemoj ovo da shvatis kao za*ebavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
expert
Expert
|
![]() Nekako sam ostao ravnodusan prema ovome, vise bih volio ako bi moglo da se ukljuci/iskljuci po potrebi.
Off Topic: Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zanimljiva google pretraga | kai | Opušteno | 35 | 06. 07. 2007. 09:32 |
Alat za broj pretraga po ključnoj reči za Google | phatsa | Marketing i SEO | 2 | 19. 01. 2007. 21:42 |
Pretraga po registrovanim co.yu | shoba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 29. 09. 2005. 09:39 |