Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Aman ljudi, pa ja sam u tom "ratu" (ne vidim nigde rat, ali 'ajde) na strani žena. Tvrdim da su muškarci inferiorni u svakom osim fizičkom pogledu, i da je sreće žene bi vodile ovu planetu i siguran sam da bi bilo 90% manje problema... osim kada se postavi pitanje "dojma"
![]()
![]() |
#23 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
A joint a day
Master
|
![]() Yebiga Blues, dok se jasno ne odrediš kao sad, žene nisu sigurne šta ti u stvari hoćeš, takvo je bar moje iskustvo. Ne vole previše da čitaju između redova i većini žena nije dovoljno npr. da je neko voli, ako to i ne izgovori bar dvaput nedeljno...
Moja iskustva kao administratora (na dva foruma) i super moderatora (na jednom) su skoro ista kao Bluesova (dobro, članarine tamo nema, mislim na ostalo). Istog dana kad se ovde pojavio prvi post u ovoj temi, ja sam ga citirao na jednom od tih foruma. Još nisam ni kliknuo na "šalji", a reakcije su počele da stižu, što na pm, što ovako... A sve u stilu: "Ko ti je bre taj, na kom to forumu, kaži da odem da mu ja odgovorim..."
![]() |
#26 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Šta je strašno u mom prvom postu? Možda jedino to što sam rekao da imam više problema sa ženama nego sa muškarcima na sajtu zato što su tvrdoglavije?
![]() |
#27 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Što bi neke rekle:
"Žene nisu tvrdoglave i tačka!" ![]()
![]() |
#28 | |
expert
Expert
|
![]() Citat:
![]() ![]() P.S. U ovom "ratu", i ja sam vise "na strani zena", cisto da ne ispadne da sam neutralan ili da nesto hocu da precutim ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Da li to znači da tvoja Gospođa prati ovaj forum Olivere?
![]()
![]() |
#30 |
expert
Expert
|
![]() Off Topic: Nemam gospodju ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Draft srpske Creative Commons licence | Dušan Dželebdžić | e-Business | 1 | 11. 03. 2007. 17:56 |
Telekom Srbija kupio Telekom Srpske | cvele | e-Business | 22 | 16. 02. 2007. 18:04 |