|
![]() |
#1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Što je najgore nisam zaradio penziju
![]() Ne radim sa državnim firmama jer nemam nikoga na ruci. Radili prije davno jedan posao za Poljoprivredni fakultet... Evo 3 godine kasnije još nije plaćeno tričavih 500 evra... Naravno podobne firme uvijek isplivaju na površinu pa im se plaća ekspresno... ILi dobijaju posao ekspresno... nas pogađa samo posao sa privatnim kompanijama gdje treba kombinacija živaca/znanja/mogućnosti-života-na-aparatima-90-dana Poslednja izmena od mangia : 13. 06. 2011. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
|
![]() Sada kada je maltene sve o ovome jasno, samo još želim da kažem da ja radove nisam izvodio, kao što je Probus zaključio, tako da ne mogu da odgovorim na postavljena pitanja. Ja samo slučajno znam neke stvari o projektu...
I dodao bih još na Probusov post. 50 imena i kontakt podataka je zapravo malo više. Evo i fotografija koje sam spominjao. http://www.snagapacijentima.rs/registar/foto-galerija Neko je morao da ide to da slika, da prebacuje i uploaduje na sajt, što takođe nije mali posao, s obzirom na to da su prezentacije bile širom Srbije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Dakle pogodio sam u centar...
Hvala i doviđenja... Ako je neko voljan platiti za čas Balkanske ekonomije voljan sam primiti uplate |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|