![]() |
#121 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Skapirao sam da si na linuxu čim ga nemaš, a i potpis te je malo odao.
![]() Enivej, evo link do downloada ako te ne mrzi da instaliraš, da ne gledaš Web više kroz Verdanu. ![]() http://thelinuxbox.org/?page_id=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Nemo' neko verdanu da mi dira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() vec sam instalirao, mada je Verdana skroz ok
![]() hvala za link u svakom slucaju, interesantan je sajt
![]() |
#124 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: I Yugo je ok, al' je Peugeot 406 malo bolji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
expert
Expert
|
![]() Off Topic: Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() primetih juce da blogodak ne odstranjuje embed tag...
nije strasno sada kada administrator ubacuje feed-ove sa proverenih blogova, ali ako se krene sa slobodnim dodavanjem feed-ova - embed i object tag-ovi bi trebali da se odstranjuju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da je dinke napisao da ima problema sa sax-om na dreamhostu i da trazi drugo resenje ....
![]() |
#128 |
Super Moderator
Invented the damn thing
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Tako je, mada je embed element na listi dozvoljenih(ponajvise zbog youtube i sl zezancija). Naravno, moj sax based filter je to manje vise sve lepo cistio, ali sa php 5.2.1 puca samo tako
![]() Odradicu neku regexp varijantu, cim budem stigao(kolega mi je predlozio i neku sa DOM-om, pogledacu i u to). Trenutno mozgam o nekom ajaxolikom nacinu da se submituje ona forma sa blogovima, ali otvoricu novu temu za to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Super Moderator
Invented the damn thing
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Odradili stranu za personalizaciju blogova, tako da sada mozete pratiti samo blogove koje definisete na listi blogova. Po defaultu svaki user ce pratiti odredjene blogove(mozda cu tu selekciju dodati u subscribe) za koje sam procenio da ponajvise zavredjuju paznju, ali ce to naravno moci i da promeni. Postavili smo i toggle, tako da u svakom trenutku mozete da se switchujete na "show all" view (za slucaj da zelite da vidite i sta druga strana blogosfere pise) i obrnuto.
![]() Elem, pored ovoga ima jos par bugova/feature-a koje treba implementirati(na cemu ce se raditi u narednim danima): - Snimanje username-a/passa - Novi filter za blogove - Mogucnost prikaza postova sa pojedinacnih blogova - Mogucnost ignorisanja klikom na zapis pojedinacnog bloga Kao i sve sto je do sada receno ![]() U slucaju da primetite neki problem, ili imate neke sugestije - samo napred ![]() Hvala svima do sada na vasoj pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() - "Zaboravili ste šifru" nije u funkciji. Čemu to onda?
- kada unesem pogrešno k.ime/šifru ne dobijem nikakvu poruku |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zvanicno: Vracam se u web dizajn (press release) | mungos | Marketing i SEO | 14 | 11. 04. 2010. 19:15 |
Internet Explorer 8 Final Release | srdjevic | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 29. 06. 2009. 12:36 |
Django book pre-release | Petar Marić | Programiranje | 1 | 01. 11. 2006. 22:29 |
IE7 Public Preview (beta 2) | degojs | Web aplikacije, web servisi i software | 20 | 01. 02. 2006. 18:58 |