![]() |
#131 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Joj, moram da odgovorim jednim offtopicom, brišite slobodno, jače je od mene
Off Topic: Citat:
B: Jaaao, jel' ti se sviđa, ju što je lepa! Ja: Ne. B: Kako može da ti se ne sviđa!? Pa to je američka dukserica! A sad poenta: Ja stvarno poštujem Zeldmanov rad, baš kao što poštujem Dragana kao dizajnera, Iliju kao programera, Gorana kao blogera itd. Ali, to ne znači da smatram vrhunskim sve što su oni ikada dizajnirali/programirali/napisali. Dejane, no hard feelings, ali svaki put se setim babe kad neko izjavi nešto u stilu ove tvoje poruke ![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nije WP temu dizajnirao Zeldman, nego neki no-name Švabo i to pod uticajem A List Apart intefejsa koji je pak dizajnirao Jason Santa Maria, pod rediteljskom palicom Jeffreya Zeldmana.
Ovdje je prisutan karakerističan problem experience dizajna jer zaista nema smisla ponuditi elegantan i minimalan dizajn na sajtu posvećenom bijedi, odnosno krajnje socijalnoj tematici. Mada meni se ni baneri ne sviđaju, moguće da sam je toliko oguglao na kliše advertajzing i da kod mene prolaz jedino ima shockvertising, ali kliše fotografija curice sa njenim medom i poruka "Da li si dovoljno human" kod mene lično ne budi ni toliko dozu humanosti da kliknem na baner. Previše sam ružnih stvari vidio u životu na ovim prostorima, da me to iskreno ne pogađa. Samim tim, ako bude redizajn vidjeću da se ja uključim sa svojim idejama da napravimo nešto brutalno hard-core da ljudi bukvalno rasplakaju kad vide sajt... Na tu foru bi jedino mogao da prođe ovakav model. Po meni mnogo bolja stvar su neke više public humanitarne akcije, sponzorstva događaja, mislim da manje anonimnosti u ovakvim akcijama ima bolji prolaz kod našeg naroda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
expert
Expert
|
![]() e, da, postoji bug u sms sistemu, ili sta vec...
![]() ![]()
![]() |
#134 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nije tema, ali si u pravu - nisam ni primetio do sada - takve poruke cak i ne dodju do mene. Sad cu da kontaktiram tamo da vidim gde je problem
![]() |
#135 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() KAd smo kod toga, evo malo sta slaju ljudi (ovo je samo danas):
ECA- -pomoc ECA 5O din ECA 50din ECA pomoc-50 dinara ECA pomoc - 50 dinara ECE ID 205 din bor62 Uplata VIP clanarine za period od 30 dana, prijavljen sam kao bor62 , na iznos od 205 SMS ZA ANU POPOVIC ECB POMOC Ja ne znam da li su ljudi bre stvarno retardirani.
![]() |
#136 |
expert
Expert
|
![]() pazi tog pretposlednjeg sto je temeljan... da l' se smijat' il' plakat'
![]()
![]() |
#137 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa ako gledaš poruku iznad, nije mu prošlo jada je bio "jasan" pa je pokušao da "objasni"...
Pazi ovo je samo danas, mogu da napišem jedan leksikon sa ovim biserima...
![]() |
#138 |
expert
Expert
|
![]() nisam ni skontao da je poruka iznad takodje njegova... ozbiljno mislim da bi trebao da izdas "sabrana djela", makar kao pdf
![]() ![]()
![]() |
#139 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma nije moj bug, kontaktirao sam tamo - naravno moramo da cekamo sutra i "radno vreme" da dodje programer
![]() Jbg, nisu svi programeri budale kao neki ... ![]()
![]() |
#140 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Rofl
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 18:06 |
Problem sa utf-8 encodingom na humanost.org | Peca | Web aplikacije, web servisi i software | 14 | 17. 02. 2010. 16:10 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
Lansiran Tehnopolis na B92.net! | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 90 | 19. 02. 2007. 16:52 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |