|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.06.2010
Hvala: 4
4 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Pita Milosavljević Dulića kako to da je toliko bogat.
Dulić: vidis ovaj sajt? Milosavljević: vidim Dulić: E, on vredi 500 eura a naplaćen je 25 hiljada... Posle par meseci, Milosavljević se odvalio od love. Ima više nego Dulić. Dulić: Odakle ti bre tol'ke pare? Milosavljević: Vidiš ovaj sajt za Nacionalni brend Srbije? Dulić: Ne vidim!?
14 članova zahvaljuje BraMom za poruku: |
![]() |
#13 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 02.01.2010
Hvala: 2
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
Da ne pričamo o ceni i o tome da izrada portala za te pare može da se završi znatno brže, pa i od strane firme koja je registrovana za obezbeđenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.04.2011
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() 29000 evra
![]() Jel i ovo rade u Joomla ? ![]()
![]() |
#15 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Citat:
Kada taj isti Dulic napravi dil sa nekom vodoinstalaterskom firmom, na 100.000 evra,da mu se popravi wc u vladi,i to vidi tvoj vodoinstalater, nemoj nam ovde kukati na cenu. Neverovatno kako smo sebicni i kako gledamo samo svoje interese, a ovi nas sve vise i vise kradu. |
|
![]() |
![]() |
5 članova zahvaljuje Ekvador za poruku: |
![]() |
#16 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() kamo srece da gledamo svoje interese, posto nam nikako nije u interesu da nas neko krade... nije taj sajt platio komsija, nego svi mi...
![]() |
#17 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: @vidak: Kako ne vidiš razliku, da je ovo baš tema za to (plus je vezana za web), a da ti ono svoje serviraš na temama koje veze nemaju, kad god ti se ćefne. Aman.
![]() |
#18 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: @vidak Degojs ti je sve lepo rekao, nastavi u tom stilu i bices banovan sa DPT-a. |
![]() |
![]() |
"Hvala" dinke za poruku: |
![]() |
#19 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() @Dejgos, pa i ono je vezano za web, samo je način izvlačenja državnog novca malo manje ogoljen.
@Dinke. Lepo je kada gazda ima tako vredne, marljive, odane i poslušne saradnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Mister
Master
|
![]() E drugari, odustajem od toga da uvoj temi ja budem na "drugoj strani" pa da svi opalite paljbu po meni kao što je na ovom forumu red. Svi smo mi u istim g*.
Ono što sam rekao je sledeće: - Kvalitetan portal MOŽE da se pravi 270 dana i MOŽE da košta 29k. Ono što NISAM rekao je da OVAJ portal vredi toliko niti da je sve tu pod konac. Ko ne zna da čita može da se vrati u osnovnu školu a ko hoće da se svađa evo imate Vidaka koji je uvek za (no offence). Osim toga, nije mi jasno zašto svaki senzacionalistički naslov u medijima odmah ovde dočekate kao suvu istinu. Iz svih vesti koje sam ja pročitao sam razumeo sledeće: dogovorena izrada portala za ministarstvo u vrednosti od 29k i rok nije ispoštovan. Ono o čemu mogu da diskutuju oni koji su uvek do sada ispoštovali rokove svojih klijenata (verujem 0 ljudi ovde) je nepoštovanje roka i ugovora, sve dok se ne vidi da dotični portal zaista ne vredi te novce, kao što je bio slučaj sa "Očistimo Srbiju". Ostali mogu samo da ćute.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|