Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() Pozdrav,
Radim na jednom novom dizajnu, od klijenta sam dobio odrijesene ruke sto se tice dizajna. Poceo sam da radim na ovom prijedlogu pa me interesuju vasi komentari..da li nastaviti raditi na ovome ili sto se kaze aj sve ispocetka... http://artsidestudio.com/klijenti/profi/dizajn1.jpg napomena: pored menija fotografija ce biti vise.tj za svaku stranicu ce biti druga slika... takodje za prostor lijevo od logtipa sam mislio da ubacim neku jednostavnu flash animaciju ? hvala bojan
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najbolji source code komentari | nixa | Opušteno | 25 | 08. 11. 2010. 16:20 |
Mapiranje prepreka za razvoj e-trgovine - Komentari | vidak | e-Business | 59 | 08. 10. 2010. 18:30 |
[that is the question] Komentari na oglase? | Gargoyle | Poslovne ponude i zapošljavanje | 4 | 14. 01. 2008. 20:59 |
[komentari] cavz.com | Dzordz | Web site, dizajn i multimedia | 11 | 19. 06. 2007. 21:40 |
Novi dizajn - komentari | bokacbl | Web site, dizajn i multimedia | 4 | 25. 05. 2006. 17:39 |