Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Znatno lakše
![]()
![]() |
#12 | |
programer
Na probnom radu
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Nista, cekacu par godina pa cu otici na cha nesto net
Pa da vidimo dokle se doguralo
![]() |
#14 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ljudi, prosto. Pitao sam da li hoce ko da pomogne, a ne da se polemise o tome kako i sta...
Izgleda da se "selektorski" crv se uvukao i u web profesiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja bih, samo ako namirisem neke pare
A trenutno osecam miris palacinki kroz prozor, znaci nista LOL
![]() |
#16 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Jasno je nemanja da si pitao da ti neko pomogne, i da si recimo pao na ulici, ili ne znam, juče pao preko ograde na basketu, siguran sam da bi ti svi odavde pomogli. Međutim, ono što ti tražiš je vrlo, blago rečeno, neobično.
![]() |
#17 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
Oni ne shvataju da komentari zele da kazu sledece (a to je MorenoArdohain vesto i jezgrovito rekao u ovoj temi) - Sve je to lepo, ima tu posla, pravite stvar od opte vrednosti, ALI kako za to treba mnooogo posla i mnooogo para i doooosta znanja, na kraju cete se umoriti pa od opstekorisnog portala niko nece imati koristi, ni vi, ni posetioci. Izvinjavam se ako sam zvucao pregrubo, samo sam hteo da sumiram komentare i nije ovo ono "ako neces da mi se pridruzis ne odmazi mi". Jednostavno i meni se cini da je bolje da energiju usmerite na nesto drugo, mozda manje zahtevno, a efikasnije. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ja se iskreno nadam da nisam nikoga uvredio. Ne bih hteo da ispadne, mnogo hteli, mnogo zapoceli. Ako sam na nesto naucio to je strpljenje. Neka ovo sto mi radimo traje i godinu dana, necu zaliti vremena.
Za pocetak necemo praviti sve da bude skroz do kraja gotovo. Ne znam sto je moje pitanje neobicno. Da nisam pitao, otkud bi neko znao da trazim pomoc. ![]() @MorenoArdohain: O kojoj sumi govorimo? U sustini stvari, ja se najvise od Vas nadam odgovorima na pitanja. Jer ste skoro svi prezauzeti, ali opet svratite kad i kad na forum. Tako da je to mozda idealna solucija? ![]() Evo i par pitanja... Da li je moguce da: - kada korisnik posalje SMS na TvChat da se isti SMS ispise i na sajtu. Neka vrsta povezivanja? - se implementia PayPal sistem na sajtu? Preciznije, kako da se docepam PayPal sistema posto sam iz Srbije? Kakva bi tu kombinacija morala da se pravi? - Koliko je pouzdan PayPal? Hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
![]() Al puno palacinki ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potraga: Softverska kuca za volontiranje i posao | Arbitar | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 14. 05. 2006. 12:02 |