|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Naišao sam na članak, gde se kaže da pored povećanja limiti za paušalce se uvode i dodatne izmene, među kojima je i ukidanje mogućnosti da pojdeine delatnosti budu paušalne.
Predlog zakona: advokati, računovođe, reklamiranje i istraživanje tržišta i zdravstvene delatnosti ne mogu biti paušalci Prema navedenom predlogu od 1. januara 2014. godine pravo na paušalno oporezivanje ne može se priznati preduzetniku koji obavlja delatnosti iz oblasti: pravnih poslova, računovodstvenih, knjigovodstvenih i revizorskih poslova, poslova poreskog savetovanja, reklamiranja i istraživanja tržišta, iz oblasti zdravstvene delatnosti trgovine na veliko i trgovine na malo, hotela i restorana, finansijskog posredovanja i aktivnosti u vezi s nekretninama Situacija je takva da se ovde navode oblasti, nije mi jasno dali tu mogu i mene da uračunaju, ako ovaj predlog prođe, pošto ja imam servis racunara ( delatnost 9511), ali izdajem i mesta za reklamu na sajtu.
"Hvala" novii za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|