Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Za jednu sliku ne treba vam vise od 5 sekundi! Radi se o tome da se ne pregleda hi-res slika vec preview. Na jednoj stranici imate vise preview-a i treba samo odobriti ili ne ododbriti. U slucaju da se odobri, kliknete na check box, u slucaju da se ne odobri, postoje ponudjeni templejti odgovora (drop down) zbog cega slika nije odobrena, nakon cega se ce posiljaocu fotke biti poslat mail sa sadrzajem templejta.
Hi-res se pregleda samo u slucaju ako niste bas sigurni. Takodje sto se tice hi-res slike, trenutno sam u Bgd na 128kbps i nema nikakvih problema ![]() It's that simple ![]()
![]() |
#12 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Znaci, oko 10 dolara na sat, u najgorem slucaju, 5 dolara prosecno..
![]() |
#13 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Sto bih rekao je izuzetno za neke besposlicare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
majstor
Wrote a book
|
![]() To i ima smisla, ali iskreno receno 'jebes' takvu uslugu. Znaci ubijem se dok napravim fotku, sredim je i slicno i onda je neko u roku od 5sec gleda u velicini 120x120px i kaze 'ne valja'.
Naravno da ima ljudi kojima je taj novac itekako zanimljiv, ali kazem buduci da je Denis jedini koji je dao informacije o tome, pomislio sam da su i fotolia objavili to na sajtu ili negdje zvanicno sa pozivom na 600Euro. Samo malo razmisljanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Iskreno, ne verujem da je bas 150x150, verovatno je 3, 4 puta vece.
Uostalom, niko te ne tera da koristis njihov servis
![]() |
#16 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() $10 za ovakav tip posla nekome ko živi na Balkanu je fantastična cifra. Sad, bez nekog pretjeranog foliranja postoji dobar dio članova na ovom forumu koji za istu cifru obavlja mnogo ozbiljnije i odgovornije poslove, uključujući tu i godine učenja koje su uložili da dobiju takve kvalifikacije...
600E mjesečno je fantastična cifra za dobar dio ljudi ovdje, nema potreba da se foliramo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#18 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Dejan: Mozda sam ja taj na koga mislis... nisam nigdje rekao da je to malo para za Balkan (i jos neke nabrojane zemlje) ali vec za EU je NISTA. Ne mozes da stanarinu platis od toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Neka se javi onaj ko dobije posao, pa da podeli iskustva sa nama ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa dobro, i 15 evra sat ili koliko vec naplacuje vecina ovde je bedna para za EU, i sta sad s tim?
Denis je lepo ponudio posao, njemu ni iz dzepa ni u dzep, ko je zainteresovan javice se, ne vidim svrhu polemisanja tipa: "Da sam rodjen u Bahreinu to bi mi bio dzeparac." Vecina nas zivi ovde, i mi smo jeftina radna snaga i to nam je jos i prednost, posto bar imamo puno posla, za razliku od "skupe" snage koja dobija otkaze...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|