Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() ^mozda 2% bolja od prethodne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...
Qualified
|
![]() Evo ponovo malo izmenjene verzije,novi font...E sad ako opet tipografija nije dobra,molio bih za neki predlog,sta ispraviti itd.Meni je stvarno vise blokirao mozak...skroz sam izgubio uvid sta valja a sta ne
![]() http://www.solarijum.com/proba/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne znam, ja sam na 1600x1200 i meni je sve oversized, naročito tekst u meniju je ogroman, mogu samo da zamislim kako izgleda nekome na 1024x768...
![]() |
#14 |
...
Qualified
|
![]() Pa neznam,ja sam gledao i na 1024x768,izgleda mi sve ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Beauty is in the eye of the beholder
![]()
![]() |
#16 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Uff, bluesman, da ne zahtevas malo previse? Ako layout nije fiksan, da lepo izgleda i u 800-1024 i na 1600 ili 1920 widescreenu ne moze, ako ne prilagodjavas layout velicini prozora browsera. To je kao da trazis da layout radi i na 240x320 mobilnom i na 800x600.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Beaty is on the monitor of beholder
![]() |
![]() |
#18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Bojane očigledno me nisi razumeo pošto ni ja tebe ništa ne kapiram šta pričaš
![]() Ja sam samo rekao da je meni, na rezoluciji 1600x1200, veličina fonta u meniju prevelika. To sam znači da će nekome sa manjom rezolucijom biti još veće, a hoću da kažem da nema potrebe da bude toliko veliko, osim ako nije namenjeno deci mlađoj od 4 godine ![]()
![]() |
#19 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Tako je. Izvini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kritika potrebna.. | blogowski | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 02. 06. 2006. 14:49 |
Jel mozhe neka preporuka za ad | Vanjezi | Marketing i SEO | 6 | 26. 05. 2006. 19:20 |
Neka ideja ? Pozadina, <20K | [nq] | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 23. 11. 2005. 21:18 |
Kritika - francoiseklein mobiliste | blogowski | Web site, dizajn i multimedia | 3 | 23. 10. 2005. 21:16 |