|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() i posle se ja skenjavam da su moji sajtovi najgori... potpuno mi je nejasno kako oni imaju ovoliko posla kad vecina klinaca moze da uradi bolji sajt od njih... ah da veze, ili prodaja tople vode
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 16.05.2006
Hvala: 72
1.111 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pozdrav svima.
Da ne otvaram novu temu: ima li ko iskustva sa linkmedia.co.yu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() mozda sam ja matori paranoik, ali da li je ovo postala tema za promociju svojih firmi or what?
Ovde su uglavnom developeri, tako da tesko da neko ima iskustva sa drugim developerima, a i konkurencija smo jedni drugima tako da sigurn niko nece da kaze: e oni su do jaja, idi kod njih, nemoj kod mene... so, ili lockujte temu ili obrisite ovaj moj paranoicni post ![]()
![]() |
#15 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Tripas....^^^^^^
Sutra te zove recimo gosn. Bogoljub ili kako se vec zove i kaze 'Ivane ima taj i taj posao da se radi, ovo ono, para toliko, ovo ono'.. i ti dodjes ovde jer si cuo da tip nesto muti non-stop i pitas 'alo je'l zna neko njega, kakav je na parama, ovo ono'? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 16.05.2006
Hvala: 72
1.111 "Hvala" u 26 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() @ivanhoe
Ta firma (za sada) nema nikakve veze sa mnom ili mojom firmom. A i da ima, sigurno je ne bih 'promovisao' na tako jadan nacin... Tako da.. paranoises ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
a) Bogoljub dođe na DPT, pročita temu, uvrijedi se i pozdravi s tobom. b) Neko savjetuje da odbiješ posao i pođe kod Bogoljuba s ponudom. c) Miloš kaže da je neukusno raspitivati se javno o potencijalnim partnerima.
![]() |
![]() |
#18 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Možda je neukusno javno raspravljati o potencijalnim partnerima, ali što bi neukusno bilo raspitati se, a odgovori na PP? Valjda smo tu da jedni drugima pomognemo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Citat:
ja sam nebrojeno puta, kada nisam imala vremena da preuzmem nesto ili kad prosto nisam bila kompetentna za nesto (a nemam vremena da izucim) upucivala na kolege sto sa ovog foruma sto ne... sve je to u redu, konkurencija i tako to, ali mislim da i kolegijalnost ima nekog udela u celoj prici. Trenutno imam posla sa jednom firmom koju ne bih bash preporucivala nikome sa ovog foruma (a znam jos nekoliko takvih firmi), te ako me neko pita konkretno za tu firmu, naravno da cu dati svoje misljenje..mozda ne javno na forumu ali licno ili porukom sigurno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Opera Unite...ima li neko iskustva? | 3banchi | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 30. 03. 2010. 13:12 |
Ima li neko iskustva sa trust, trustee, beneficiary, settler? | vanja.petreski | e-Business | 0 | 20. 06. 2008. 19:17 |
HostICan jel ima neko iskustva? | ljtruba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 16. 06. 2008. 14:11 |