Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() Nije tesko potpisati se i proslediti vest! Pa hajmo onda, treba pokusavati i pokusavati i pokusavati!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Slažem se da treba biti uporan, ali samo u stvarima koje mogu biti korisne. Traćite vreme i resurse. Ako je Visa Int'l tražila od Paypala da nas primi (bar sam tako negde pročitao), a oni još uvek ne pomišljaju na to, teško da će peticija koju je potpisalo 150 anonimusa imati bilo kakvog efekta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() Pa ovo nije bas neko trosenje vremena i resursa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Posto je o peticiji pisano na mnogo foruma mnogi su se zapitali koliko zapravo ima zemalja ako je PayPal sistem ukljuceno 190. (https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...ntries-outside)
Odgovor je: http://geography.about.com/cs/countr...rcountries.htm ukupno 194 ![]() ukupno po SAD = 193 Ukupno clanica UN = 192 Pa, vidite koliko smo mi u stvari rupa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Mozda ja ne razumijem sustinu (vrlo moguce), ali zar jedan dio problema ne lezi u nasim komsijama, prijateljima, sugradjanima i slicno koji kradu na internetu i to rade nekaznjeno? Cisto me interesuje da li je to tacno i ako jeste zasto aktivnosti povodm PayPal peticije ne idu u tom smjeru, da se lociraju i kazne takvi ljudi, a ne na moljakanje da nam neko pruzi neku komercijalnu uslugu. Ili je u stvari problem samo u PayPalu, mi smo skroz OK?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Evo, moj mali doprinos a sad cu i da potpisem peticiju.
![]() |
#18 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Evo i njihovog odgovora:
Citat:
![]() |
![]() |
#20 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Kontaktirao ih direkt.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Paypal u Srbiji u 2011. - Relativno čvrsto ... | Mr.Paja | Opušteno | 14 | 13. 12. 2010. 14:40 |
paypal | Ekvador | e-Business | 74 | 23. 09. 2010. 09:20 |
PayPal placanje | JustBest | Opušteno | 1 | 08. 01. 2010. 19:39 |
iPhone peticija | kron | Opušteno | 24 | 24. 07. 2008. 16:01 |
Peticija za sto hitnije usvajanje zakona o transplantaciji | noodle | Opušteno | 4 | 19. 12. 2006. 23:13 |