|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Prilično agresivan oglas, ne ostavljaš baš utisak ozbiljnog poslodavca.
Citat:
Takođe mislim da bi u poslovnim ponudama ovde na bilo forumu bilo kulturno (ako ne i obavezno) da poslodavac navede bar nešto od onoga što zaposleni može da očekuje od firme/poslodavca, tipa plata, lokacija, radno vreme .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() Citat:
2. startno radno vrijeme je part-time, radite u ono doba dana kad to vama najviše odgovara 3. lokacija je geografski nebitna, radite od kuće/vaše kancelarije gdje god da se nalazi 4. socijalno nije uključeno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#15 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ništa, čekamo onda 2010
![]()
![]() |
#17 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() hehe
vidis recimo ja se kompletno uklapam u profil koji trazis (5g petljanja sa interfejsom, domaci i straniji klijenti, bla truc i sve ostalo sto ide u cv), ali mi ovo nije interasantno upravo iz one razlike u oglasu ![]() sto se samog razgovora za posao tice i tu je druga prica. stvar je u tome da ja znam da ja ispunjavam tvoje kriterijume, pitanje je da li ti ispunjavas moja ocekivanja. za cifru bih te pitao u drugoj recenici, jer ako mi nije ok mi nemamo vise o cemu da razgovaramo gigovi su druga stvar, za to mozemo da se cujemo negde pocetkom novembra ![]() btw ne znam sta imate protiv nalozenih klinaca koji hoce da uce. dovoljno je da je pristojan u fotosopu i da ima zadovoljavajucu vizuelnu estetiku i od njega za 6 meseci dobrog treninga mozes napraviti sasvim pristojnog front end developera. ovo ti kazem iz iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Knowledge base
Wrote a book
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() Degojs: Obećanje, ludom radovanje.
Pedjaa: Jel to iz iskustva? ![]() Bluesman: odiseju u svemiru... Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Blesavog li oglasa za posao. Ovo, firma, masina, sta je vec, mora da uspe u Srbiji. Ili ne mora?
![]() |
#20 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() naleteo sam malopre na oglas pa sam se setio ove teme. stvarno nisam i ne bih zeleo da zvucim maliciozno ali mislim da je jako bitno da ove stvari budu na nekom drugom nivou. svi znamo kakve probleme mogu da stvore nedovoljno jasne specifikacije
![]() mislim da je vrlo bitno ispostovati proceduru. ceo ovaj oglas je mogao da zvuci: "zbog povecanog obima posla kompanija ta i ta trazi takve i takve honorarne saradnike za to i to. mogucnost dalje saradnje. svoja 4 rada posaji na....". neka pravila postoje da bi olaksala zivot, a i jako je bitna slika koju ostavljas o sebi. takodje jako je bitno navesti koje znanje ocekujes od kandidata. suzavas izbor na one koji ti trebaju inace jako postujem to sto radite i mislim da gurate stvari u pravom smeru. wish you luck Off Topic: vidim da svima ide dobro, kako otvorim neki topic tako neko mrche lajn :P ![]() Poslednja izmena od xippi : 22. 08. 2007. u 03:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Radionice za Web dizajnere/kodere? | CyberCat | Web design, Layout, User Interface | 31 | 11. 12. 2009. 16:20 |
Rainfall Daffinson (Mungos, Modeus & Company) | mungos | Web site, dizajn i multimedia | 123 | 28. 08. 2007. 01:00 |
Designers toolbox - Za grafičke dizajnere | Mr.Paja | Linkovi | 0 | 26. 07. 2007. 12:24 |
Rainfall redesign | modeus | Web site, dizajn i multimedia | 13 | 17. 04. 2007. 11:59 |