![]() |
#12 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() verovatno zato sto je firefox na srpskom
![]() Poslednja izmena od xippi : 29. 08. 2007. u 03:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() kod mene u IE 6.0. isto stari... izbriso sam cache, al nista
![]()
![]() |
#14 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Verovatno je CIA umeshala svoje prste
![]()
![]() |
#15 |
Webeloper
Professional
|
![]() Ma opusteno Arture, moj palac je Open Source. Ako nadjem vremena okacicu na net jos slika svojih palceva, pa mozete slobodno da ih upotrebljavate u bilo kakve svrhe.
A Liquid, mislim da me optuzujes da sam iz CIA-e stvarno nema smisla ![]()
![]() |
#16 |
Webeloper
Professional
|
![]() Pa kako ne Ilija, verovatno je covek promenio sliku i nije stiga jos da se ucita u profil ili tako nesto, ili je mozda sto je verovatnije, prvo postovao novu sliku, pa je onda ubacio sebi u profil, a Jablan ga je bas ulovio
![]() Inace sledeci put kad mi neko bude koristio palac u komercijalne svrhe pravicu i ja screenshot-ove pa da mogu sa time na sud kao dokazom ![]()
![]() |
#17 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Kad spomenu (ne)verovatnocu, na Discovery Channel ima neki short movie serijal, "Million2one" gde prikazuju prilicno neverovatne dogadjaje.
Npr, covek telefonom poziva svoju cerku i pozove pogresan broj. Broj koji je pozvao nalazi se u nekoj bolnici, u nekom hodniku, a kraj njega (kraj tel. aparata) je sasvim slucajno u tom trenutku prolazila njegova unuka koja sasvim slucajno radi u bas toj bolnici, i slucajno je odlucila da se javi na telefon koji inace zvoni svega par puta, jer je u pitanju payphone. Nisu mogli da izracunaju kolika je bila verovatnoca da se tako nesto dogodi. Prokleti Daglas Adams i njegovi racuni beskonacne neverovatnoce ![]()
![]() |
#18 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() @zekstra, gledao sam tu epizodu
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Teorija zavjere, warp 9 :) | Milos Vukotic | Opušteno | 18 | 14. 01. 2009. 18:59 |