![]() |
#11 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 03.01.2006
Hvala: 7
9 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Iskreno nisam ocekivao da ce ljudi iPhon uporedjivati sa n95 ali na youtube su poludeli (ima ih gomila).
http://www.youtube.com/watch?v=trsDjosYukk |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Muka mi je od apple i njihovog "marketinga" zato što me odmah podseti na one hejterske SPS kampanje iz doba Miloševića, ne bih ga uzeo ni da mi ga dzabe daju - iz inata
![]()
![]() |
#13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#14 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Slicnog sam misljenja ... mislim, gledam - ubishe sa reklamama, ljudi se odusevljavaju, a kad pogledas i usporedis, postoji jos tonu proizvoda na trzistu slicnog i istog kvaliteta koji su manje poznati i manje kostaju.
Ali to nije tema ove diskusije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma nije to, i treba da se ubiju od reklamiranje, meni vise ide na zivce sto je sve to hejterski, jos od onih "Mac vs PC" i slicno, a takav im je community da im i ne treba reklama, imaju bataljon zagrizenih ludaka koji samo idu po netu i pljuju sve sto nije Apple i svakoga ko nije isti ludak kao i oni. Stvarno me podseca na SPS iz 90-ih.
![]() |
#16 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() http://www.macrumors.com/2007/09/24/...one-unlocking/
Daš gomilu para na telefon samo da bi kasnije imao gluposti oko otključavanja? Nema mi previše smisla, ali dobro ![]()
![]() |
#17 |
profesionalac
Professional
|
![]() Here we go... nakon Update-a 1.1.1 otkljuchani iPhone-ovi su neupotrebljivi (za sada): http://iphone.macworld.com/2007/09/b..._my_ipod_1.php
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 11
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Daj par dana hakerima i resice oni to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
expert
Master
|
![]() Yep, a voice message nek ide: "Iphone mi je zakljucan, cekam da hakeri otkljucaju, ostavite poruku pa cu vam se javiti kad budem mogao
" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 11
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Koliko vidim, apsolutno nista te ne tera da stavis novu verziju softvera na iPhone... barem dok se problem ne resi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
AJAX Izvršavanje javascripta | bluesman | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 16 | 28. 04. 2008. 15:02 |
Sprečavanje zloupotrebe masovnim kliktanjem | nn.nn | Sva početnička pitanja | 12 | 29. 07. 2007. 10:31 |