|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
old school
Professional
|
![]() @torbica: E, jes' me potrefi tvoja poruka.
![]() Citat:
Citat:
Pretpostavljam da si mislio na ono prvo, pa ti mogu samo reci da sam ja Vukovac i da "IT fizikalisem" na satnicu. Sta imam od toga? Imam satnicu od 55 EUR bruto, zaradjen BMW za godinu dana, siguran, zanimljiv i solidno placen posao, kojeg volim da radim. Imam cak i domen outsourcing-it.com. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Sve to oko tog IT centra ili kako su ga vec krstili, mi izgleda kao da se radi na svoju ruku, zbog prikupljanja politickih ponea pred izbore. Ti indijci samo grade infrastrukturu, i nasi su ubacili velika imena sa kojima saradjuju da bi opravdali taj posao.
Niko nije tu pominjao sigurno otvaranje IT firmi, nego samo gradnju potrebne infrastrukture. |
![]() |
![]() |
"Hvala" pkrstic za poruku: |
![]() |
#14 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() ^ otprilike kao Palo Alto od SF.
Da budem iskren, meni ovo lepo zvuci. Idjija je, bilo je vec reci o tome, jedan od najnaprednijih gradova u Vojvodini (mozda i u Srbiji). Why not? ![]()
![]() |
#16 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() @Bersilav: ma slazem se potpuno, upravo je to i bio odgovor na "Prednost je ta što programer u Iđiji košta duplo manje od programera u Beogradu", jer u stvari kosta isto. Neke druge stvari su svakako jeftinije, ali ne i programeri.
Poslednja izmena od zira : 13. 10. 2007. u 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Za one koji nisu iz Beograda:
Off Topic: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje Dušan Dželebdžić za poruku: |
![]() |
#18 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() najbolja stvar koju sam uradio u zivotu je trenutak kada sam prestao da radim za druge [aka fizikalisanje], i okrenuo se svom projektu, koji je stao na noge.
raditi za sebe i raditi za druge su dve neuporedive stvari. jednostavno radis sve sa mnogo vise elana i energije. tesko je doci do toga, kao sto neko rece - ka tome se ide korak po korak, mukotrpno. bitno je verovati u to sto guras, i uvek imati viziju sta i kako dalje. |
![]() |
![]() |
3 članova zahvaljuje Peca za poruku: |
![]() |
#19 |
Moderator
Expert
|
![]() Hvala vam svima sto ste se ukljucili u diskusiju
![]() Da li znate da Ministarstvo za telekomunikacije i informaTICKO drustvo NE ZNA kako da potrosi 500.000.000,00 dinara iz NIP-a do kraja godine? Ako imate ideju, kontaktirajte ih ![]() http://www.mtid.sr.gov.yu/code/navigate.php?Id=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
![]() Mala, prozivka za vukovce. Nadam se da ces i ti i ostali da pokrenete neki projekat koji ce biti vas i koji ce da vam donese satisfakciju u svakom pogledu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koja znanja treba Internet marketing expert? | MarioFr | Marketing i SEO | 69 | 11. 10. 2012. 14:14 |
Fabrika znanja | metaphysic | Opušteno | 0 | 07. 09. 2010. 23:01 |
Ekonomija znanja - problemi | torbica | e-Business | 0 | 21. 02. 2009. 02:23 |
Startup Inkubator | tesliana | e-Business | 17 | 02. 02. 2007. 17:19 |
IT biznis inkubator u Banjaluci: pričam ti priču | mungos | e-Business | 6 | 04. 03. 2006. 13:12 |