Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
trabL
Certified
|
![]() Molim dobre ljude da mi objasne paar stvari...
Nasao sam Sidebar Login Widget i installirao ga, ali sada mi se non stop javlja greska "ERROR: WordPress requires Cookies but your browser does not support them or they are blocked" Iako sam podesio da su dozvoljeni svi kolacici ?! Sledece... Galerija slika?! Kako je to reseno u WP-u? Ima li neki primer... Bio bih zahvalan da mi neko izadje u susret sa ovim pitanjima, jer mi je bas hitno ![]() Hvala!
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanja vezana uz Feedburner i RSS | blackshtef | Sva početnička pitanja | 8 | 27. 08. 2009. 00:17 |
Znak pitanja u URL-u | Marko Medojevic | Sva početnička pitanja | 3 | 30. 09. 2007. 04:46 |
Pitanja oko PageRank-a... | Peca | Marketing i SEO | 30 | 05. 02. 2007. 16:23 |
FeedBurner, par pitanja | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 14. 09. 2006. 17:27 |
Dva pitanja(tutorijali i pocetnicka pitanja) | berkut | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 04. 10. 2005. 02:08 |