![]() |
#11 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo, od jutros je vidljiv i za mene. Iskreno, meni je i ovaj prosli bio sasvim brz, tako da ne mogu da vidim nikakvu razliku. No bice od koristi kad forum naraste na 100k clanova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Prvi utisci: najbitnija razlika je server load. Ranije je bio konstanto između 1 i 2, ponekad se popne i na 5. Sada je load ispod 0.3 šta god se dešavalo na serveru. Znači ima lufta za deleko veći saobraćaj.
Druga važna stvar je FTP. Stvarno skoro kao na lokalnom hard disku. Čak i SFTP koji je po defaultu sporiji. Treća stvar je smanjen broj hopova, sada ih ima 14, ranije je bilo 22. I to doprinosi. Pri tom je access time smanjen sa 170 na ispod 40 ms. Sada: Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
#13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() veselo ..
![]()
![]() |
#14 |
Moderator
Qualified
|
![]() by the way...
ja sam frku sa DNS-om obicno resavao tako da mu uvecam serijski broj zone za 1 to sasvim sigurno forsira reload zone D
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Downtime 31. jul 2008 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 4 | 01. 08. 2008. 13:39 |
downtime 9 maj | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 20 | 10. 05. 2007. 11:52 |
Downtime najava | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 26. 01. 2007. 13:02 |
Downtime 2006-08-30 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 1 | 31. 08. 2006. 20:21 |