|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() najbolje bi bilo da se pojavi Valex ( CRI ) , on je proveo par dana sa crnogorcima pa da objasni tačan proces ...
![]() |
#2 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#3 |
Vladimir Aleksić
Certified
Datum učlanjenja: 10.07.2006
Hvala: 0
13 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Što se tiče paprene cene .me domena u sunrise periodu, slično je bilo sa .eu, .mobi i poslednjim .asia domenom. Registar gleda da što pre isplati investiciju. I sada kome uzeti pare? Pa od onih koji to mogu da plate - a to su vlasnici žigova (trademarkovi). Za kompanije par stotina evra nije neki izdatak. Pogotovo ako se uzme u obriz dugotrajan i relativno skup proces arbitrže (UDRP) gde se cene kreću od $1500. Posle šta ostane od domena ide boraniji i to je to. BTW, 70% od svakog domena registrovanog preko aukcije ide državi, 33% od svakog običnog domena ide državi
![]() Poslednja izmena od valeksic : 17. 05. 2008. u 05:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Expert
|
![]() Kome znaci, pocela je sledeca faza .ME domena. Landrush, svako sada moze da se prijavi. Prijavljuje se do 26. juna. Ukoliko se za jedan domen prijavi samo jedan zainteresovan domen je njegov ako se prijavi jos neko ide na aukciju. Vise na nasem blogu. Ps cena je 4400 dinara na godinu dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RS domeni | pitalica | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 09. 07. 2008. 01:31 |
co.yu domeni? | LiquidBrain | Domain Name Service (DNS) | 3 | 17. 04. 2008. 14:57 |
.TV domeni | radekg | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 19. 10. 2007. 21:00 |
.ME domeni | Dejan Bizinger | e-Business | 4 | 18. 05. 2007. 18:48 |
.eu domeni | Blood | Opušteno | 7 | 20. 04. 2006. 22:13 |