|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() vidi se brend, preko favicona
![]() edit: odnosi se na prikaz po tabovima, ne na SEO i SERP ![]()
Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju. Poslednja izmena od pcigre : 25. 06. 2008. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() @Miloš Lalić
Pa tesko da je rec "putovanja" moze predstavljati brend, isuvise je generalna rec. Cak mislim da bi u tvom slucaju bilo cak bolje gadjati bas tu rec "putovanja", posto verovatno ona nosi najveci deo traffica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() pa 'putovanje' ne moze biti brend, ali 'putovanje.info' je vec zvucno ime, i moze biti brend.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Peca za poruku: |
![]() |
#4 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.08.2007
Hvala: 2
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() po meni, logično je da ćeš u title prvo postaviti naziv stranice (ili teksta) jer to je ono što će biti vidljivo kao rezultat pretrage. recimo, ako tražim "usamljenju gospođu za druženje"
![]() ![]() eh sad, kako će se koji rezultat pozicionirati nije samo do naslova, ali sam siguran da će onaj prvi privući više klikova bez obzira na poziciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() pa nije bas, jer nije preporucljivo da bude previse kljucnih reci u title tagu koliko se meni cini, zato se uglavnom stavlja ispred... to sto ti pricas ima smisla ako si brend tipa b92, gde sam poziv na brend se radi zbog iskazivanja uticaja i relevantnosti
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mockup sajta - stranice i osnovne kontrole? | DejanVesic | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 14. 08. 2009. 18:10 |
Zar se nisi smorio da cekas u redu ispred saltera ;) | torbica | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 8 | 05. 04. 2009. 16:35 |
Dinamički Title stranice | marijano | PHP | 3 | 01. 04. 2009. 20:56 |
Staviti CSS senku na bitmapu? | Pedja | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 7 | 07. 08. 2007. 15:10 |
Daleko (ispred) je Madjarska | Dejan Bizinger | e-Business | 32 | 04. 02. 2006. 00:01 |