|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Vavicu , znas li ti koja je godina
![]()
![]() |
#13 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Off Topic: ja sam tebe branio, ali nema veze, trebao sam da stavim irony tag |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: yeap , zamalo da posmislim da si bio ozbiljan
![]() |
#15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Glupo pocetnicko pitanje o hosting-u | c_shark | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 07. 05. 2010. 14:20 |
Naplata na sajtu - pocetnicko pitanje :) | El Colonel | e-Business | 5 | 08. 05. 2009. 19:15 |
potrebna devojka za postavljanje fotografija | jejazz | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 16. 11. 2007. 19:14 |
Vaše mišljenje o ovom dizajnu - PC Practic | toxonics | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 14. 09. 2005. 01:04 |
Sta mislite o dizajnu ove vizit-karte? :) | shoba | Opušteno | 1 | 23. 08. 2005. 22:51 |