|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
član
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
član
Certified
|
![]() Ne ni tako ne radi. Hvala svakako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ono što ti je netko ubacio u komentar (ona hrpa linkova) je spam. Wordpress ti vjerojatno nije to ni propustio, nego ostavio tebi na moderaciju...
A ono što ti stvara problem je možda neki anti spam plugin. Koje pluginove imaš instalirane?
![]() |
#14 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Ima spam karmu tako da ne bi trebao da bude problema sa komentarima. Problem je što je neko verovatno exploitovao app i ubacio spam u same teksotve (tako sam bar ja razumeo).
Rešenje: počisti SPAM i upraduje WordPress. Sa WordPressom i sličnim popularnim open source aplikacijama ne smeš sebi dozvoliti da imaš bajate verzije. Ako ne možeš da uložiš vremena da upgraduješ kada god izađe nova verzija uvek ćeš imati problema i moj savet bi bio da se prebaciš na neki od servisa koji se brinu o tome za tebe. WordPress.com je free na primer plus mislim da omogućava lak import podataka iz postojećih WP instalacija.
"Hvala" Ilija Studen za poruku: |
![]() |
#15 |
član
Certified
|
![]() Hvala veliko Ilija. Bacam se na posao
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() što ti je i rečeno bilo već .....
![]() |
#17 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Morao sam
![]()
2 članova zahvaljuje Ilija Studen za poruku: |
![]() |
#18 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() huum, who is master yoda ... huh
![]() |
#19 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: nixa master yoda is ![]()
![]() |
#20 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ukoliko ti je uhakovan WP, obican upgrade ne mora da pomogne, posto su hakeri postali prilicno inteligentni, mora da se proveri baza rucno:
- Da li su dodati neki cudni useri u wp_users (video sam foru sa userima kojima je u ime i prezime upisan javascript koji mazne administratorsku sesiju) - Da li su u wp_options upisani neki cudni pluginovi kao aktivni (a putanja im nije u plugins/ direktorijumu, nego do temp/ ili do dira sa default temom, a nazivi mogu da budu razni, recimo ja sam video old_archives.jpg (a unutra je php kod) Ako se ovo ne pobrise pre upgrejda nista nisi uradila, jer ce ti pluginovi i dalje da bushe sistem..
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako u Wordpressu prebaciti komentare na posebnu stranu ? | Deki80 | Sva početnička pitanja | 12 | 03. 05. 2010. 18:20 |
Collapsible fieldset; molio bih komentare | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 23. 03. 2007. 15:43 |
molio bih komentare | ucenik | Web site, dizajn i multimedia | 13 | 29. 04. 2006. 02:32 |
Automatski update | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 17 | 17. 04. 2006. 22:32 |
Molim komentare - buditi | phoenix | Web site, dizajn i multimedia | 12 | 23. 10. 2005. 21:56 |