Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa pogledaj malo starije teme ... gtalk ti je klasican jabber
![]()
![]() |
#12 |
novi član
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() hm, ja nesto nisam koristio gtalk, koristim obican jabber sa ICQ, MSN, i Y! transportima, nekako mi lakse kad sve imam na jednom mestu, mozda i zbog toga sto se na im kacim i sa mobilnog telefona...
A to za logove, mislim da je korisno, mada ce mi opet faliti transporti, jer ne koriste svi jabber ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
novi član
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() e, da zaboravio sam, sto se tice chatovanja direktno iz browsera, ne znam tacno kako ce gmail/gtalk raditi, ali vec vise od mesec dana znam za sajt www.meebo.com i koristim ga, ima po neku manu, al sami moete da ga isprobate da vidite dal vam odgovara. Podrzani servisi su Jabber/gTalk, ICQ/AIM, MSN, Yahoo.
Tako da nista posebno novo nisu izmislili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() meebo je old news
![]()
![]() |
#15 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() www.meebo.com je nezamenljiv kad nisam za svojim računarom. Prava stvar!
![]() |
#16 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Danas sam video izmenu, i moram da priznam da mi se jako dopalo, iako gtalk koristim jako retko (samo kad skype krene da zabusava).
Kao i do sada, google je medju prvima uveo jednu ovakvu novinu (chat klijent direktno iz browsera, bez dodatnih pop-up prozora kao kod icq2go i sl.) cime je opet postavio standard konkurenciji pa i nama developrima. klap klap ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
expert
Expert
|
![]() Meni rogovi nicu od silnih messenger-a. Goristim Gaim, cak sam mu zabranio i da prikazuje slicice umjesto smajlija; baj-baj nudge-ovi, wink-ovi i ostale besposlicarske gluposti.
Za voice/video je zaduzen Skype, i to je to. I da, sa mobilnog odlican posao obavlja Agile Messenger ![]() K'o sto rece nixa, ja se svakim trenutkom sve vise plasim G-a %) Ima sve moje mail-ove, zna sta trazim preko neta, al' log-ove sa messenger-a NE DAM ![]()
![]() |
#18 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Meni je Gaim all-in-one IM, koji podrzava: AIM, ICQ, Gadu-Gadu (?), GrouWise (?), IRC, Jabber, MSN, Napster, SILC (?), Yahoo, a dodavanjem pluginova, moze da podrzi manje-vise sve na sta se moze naleteti danas...
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 08. 02. 2006. u 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
old school
Professional
|
![]() Gadu Gadu... to bese ona poljska messaging rukotvorina?
![]() Ja sam Free Trillian-ac. Naravno, u onim retkim prilikama kad chatujem.
![]() |
#20 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nijedan od tih "all in one" klijenata (tipa Trilian, Gaim i sl) ne radi ko kraja kako treba ni sa jednim specificnim transport klijentom.
Na primer, sa Trilianom, Kopeteom (linux) redovno mi se gube offline poruke na ICQ-u, a postoji i gomila drugih zaglupa. Ja hvala Bogu koritim samo ICQ jer je 99% ljudi sa kojima komuniciram na njemu, ali kada bi morao da koristim neki drugi, pre bi koristio 3 odvojena klijenta (ICQ, MSN, YIM) nego trilian. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
New Google Video Chat? | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 13. 11. 2008. 11:08 |
2 sata ICQ chat-a | bluesman | Planiranje i usability | 7 | 19. 07. 2005. 13:13 |