Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ baš to, da edituješ kroz ssh , to i nekako ... ali ovako moraš pa moraš da skineš file na lokalni disk
![]() |
#12 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() sta je to temp
![]() Salim se znam kako to funkcionise, samo iznosim nacin na koji to radim, bez objasnjavanja sta sve to povlaci i kako funkcionise do najsitnijih detalja. Sto se produktivnosti tice i vise sam nego zadovoljan, kada bih radio za neku firmu trazio bih trudnicko radno vreme + povisicu od 100% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
novi član
Datum učlanjenja: 02.11.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ја волим мале алате, и довољно ми је да имам code highlight, и ако може autocomplete, а све то ми завршава WeBuilder.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Sta je vama ?
covek vas je pitao za izradu veb servisa a ne za editor lol Nije mi bas najjasnije na sta si mislio pod alat za veb servise, ali tu ti se prica uglavnom svodi na SOAP ili XMLRPC. SOAP ako i XMLRPC su builtin u php5+ tako da ti netreba nikakav framework isl (ako si na to mislio pod alat). Ukoliko je verzija php<5 za soap pogledan nusoap. Licno preferiram xmlrpc, ali to je samo licni ukus (citaj prvo sam radio sa xmlrpc pa sam nekako navikao). |
![]() |
![]() |
"Hvala" cvele za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi SEO alat | diplomata | Linkovi | 19 | 12. 06. 2009. 23:55 |
Još jedan alat iz Googlea... | MarioFr | Marketing i SEO | 6 | 25. 08. 2008. 14:17 |